FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Αλφειός 2-0: Προβάδισμα τίτλου!

Ημερομηνία: 25-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87525″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο Ενιπέας νίκησε τον Αλφειό και αύξησε τη διαφορά από τον Ξενοφώντα στους 6 βαθμούς

 

Ο Ενιπέας με δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο νίκησε 2-0 τον Αλφειό και σε συνδυασμό με την ήττα του Α.Ο. Ξενοφών στη Ζαχάρω με 1-0, απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την ομάδα της Κρέστενας, ενώ είναι και στο +6 από τον Ολυμπιακό κι έτσι πήρε σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο της Α1 DEDALOS SECURITY. Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα δεν ήταν καλή στο α΄ ημίχρονο αλλά ανέβασε την απόδοσή της στο β΄ μέρος κι έφτασε στην πολυπόθητη νίκη, απέναντι σε έναν Αλφειό, που πάλεψε όσο μπορούσε στη δύσκολη έδρα του Ενιπέα.

Στο α΄ μέρος άξια αναφοράς είναι ένα χαμένο τετ-α-τετ του Τσαντίλη στο 15΄ κι άλλο ένα του Τριανταφύλλη στο 36΄ (απέκρουσε και τα δύο ο Θεοδωρακόπουλος),  ενώ από πλευράς Αλφειού ένα σουτ του Μπάρκα στο 25΄  από πλάγια που απέκρουσε ο Κουρλός και μια κεφαλιά άουτ του Αγριδιώτη στο 38΄.

Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Ενιπέας ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε. Ο Τσαντίλης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Στροφύλλας άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, στο 85΄, σε μια πανομοιότυπη φάση, ο επιθετικός των «πρασίνων» σημάδεψε με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρακόπουλου. Νωρίτερα, στο 63΄ ο Μακρής μπήκε από  αριστερά απέναντι από τον Κουρλό, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ του Ενιπέα. Τελικά στο 90΄ έγινε το 2-0. Ο Γκουβέρος έβγαλε σέντρα, τσίμπησε με το κεφάλι τη μπάλα ο Στροφύλλας, στη συνέχεια πάσαρε στον Τριανταφύλλη, που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Πλέον, ο Ενιπέας την Κυριακή 5 Μαΐου πάει στην Κρέστενα να παίξει με τον Ξενοφώντα και αν δεν ηττηθεί θα γίνει αυτόματα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο.

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (89΄ Μάζης), Κωτσάκης, Κύτταρης, Γιαννακόπουλος, Δούλος, Τριανταφύλλης, Στροφύλλας, Φερεκίδης (28΄ λ.τρ. Αστερόπουλος-72΄ Βαγγόπουλος).

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης (81΄ Πεσκελίδης), Μακρής (68΄ Κακολύρης), Μανέτας, Δρογγίτης, Δαβουρλής, Καλαντζής, Τεκερλέκης, Μπάρκας, Αγριδιώτης, Κανάνι (90΄+ Σεμπέκος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot