FOLLOW US: facebook twitter

Ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση επιχειρήσεων μέσω ΕΣΠΑ στη Βάρδα

Ημερομηνία: 01-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία
Τη Δευτέρα από το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και τον Εμπορικό Συλλογο Βουπρασίας

 

Ενημερωτική εκδήλωση για τα προγράμματα ενίσχυσης υφιστάμενων επιχειρήσεων του ΕΣΠΑ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βάρδας. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βουπρασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση για δύο προγράμματα ΕΣΠΑ που έχουν ήδη προκηρυχθεί και η υποβολή προτάσεων ξεκινά από την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο αφορά την εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεταποίηση, το χονδρικό εμπόριο και τις υπηρεσίες. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι από 20.000 μέχρι 200.000 ευρώ με ποσοστό επιδότησης από 50-65%.

Το δεύτερο αφορά τις υφιστάμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, την εστίαση και την εκπαίδευση. Η επιχορήγηση για τις δαπάνες είναι από 10.000 μέχρι  150.000 ευρώ, με ποσοστό επιδότησης 50%.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ (Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν δύο νέα προγράμματα που θα προκηρυχθούν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τίτλο επιχειρηματική εκκίνηση και δημιουργικές επιχειρήσεις, καθώς και το πρόγραμμα αγροτουρισμού leader.

Πρόκειται για πολύ σημαντικά προγράμματα που μπορούν να τονώσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της περιοχής.

Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες και οι φορείς του Δήμου να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος