FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση των φαρμακοποιών περί φορολογίας

Ημερομηνία: 21-05-2024 | Συντάκτης:

-Ημερίδα από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηλείας

Ο Φαρμακευτικός σύλλογος Ηλείας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, διοργάνωσαν στις 18/5/2024 ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη τους, αλλά και όσους λογιστές ήθελαν να παρακολουθήσουν, με θέμα ΄΄ Φορολογική λειτουργία Φαρμακείου – Ορθές πρακτικές στην άσκηση δραστηριοτήτων- φορολογικοί έλεγχοι΄΄

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πύργου Ηλείας με κεντρικό ομιλητή το φοροτεχνικό και συγγραφέα κ. Γεώργιο Κορομηλά. Συμμετείχαν εκ μέρους του ΠΦΣ ο πρόεδρος κ. Βαλτάς Απόστολος και ο  αντιπρόεδρος του ΠΦΣ και πρόεδρος ΙΔΕΕΑΦ κ. Ζήκας Σεραφείμ, οι οποίοι μετά στο τέλος της ημερίδας  του φορολογικού συνεδρίου ενημέρωσαν τα μέλη-φαρμακοποιούς για τα σοβαρότερα κλαδικά θέματα.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρόν μαζί με μέλη των συλλόγων τους, η πρόεδρος ΦΣ Κορινθίας κ. Κλοκώνη Σοφία, ο πρόεδρος του ΦΣ Μεσσηνίας κ. Ματθιόπουλος Νικόλαος και ο πρόεδρος του ΦΣ Αχαϊας κ. Σοφιανόπουλος Ανδρέας. Εκ μέρους του Δήμου Πύργου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,  ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Επαμεινώνδας Κυριαζής.

Δεν παραβρέθηκε λόγω άλλων υποχρεώσεων ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κος Νικόλαος Κορομηλάς. Ο ΦΣ Ηλείας τον ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας. Στην εκδήλωση είχαν επίσης προσκληθεί και συμμετείχαν οι συνεργάτες λογιστές των φαρμακείων, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον πρόεδρο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηλείας κ. Νταουλάρη Αλέξιο. Στο τέλος της παρουσίασης, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος