FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση Νικολούτσου προς τα μέλη του ΕΒΕ Ηλείας: Υποβολή αίτησης για Επιστρεπτέα 5 και για επιχειρήσεις που συστάθηκαν εντός του 2009

Ημερομηνία: 05-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Θετική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, την έκβαση των προσπαθειών του Επιμελητηρίου για τη δυνατότητα υποβολής αίτησης των επιχειρήσεων που συστάθηκαν εντός 2020 για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 . Ενημερώνει δε τα μέλη του ότι αυτό πλέον κατέστη δυνατόν κα από τις 8 Φεβρουαρίου ανοίγει η πλατφόρμα για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και επιχειρήσεις που συστάθηκαν εντός του 2020.

Στην επιστολή του προς τα μέλη του ΕΒΕ Ηλείας ο κ. Νικολούτσος αναφέρει τα εξής: “Κατόπιν της διπλής και συντονισμένης παρέμβασης του Επιμελητηρίου Ηλείας με τα σχετικά υπομνήματα στις 08/01/21 με Αρ. Πρωτ. 13 και 28/01/21 με Αρ. Πρωτ. 82, κατέστη δυνατή η υποβολή αίτησης χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή Επιστρεπτέας Προκαταβολής και για τις επιχειρήσεις που συστάθηκαν εντός 2020.

Πλέον και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις κατόπιν τροποποίησης της ΓΔΟΥ19/25-1-2021 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων , μπορούν από 03-02-2021 να υποβάλουν αίτημα  για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 στην πλατφόρμα myBusinessSupport . Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 8 Φεβρουαρίου 2021.

Το Επιμελητήριο Ηλείας , κατόπιν των παρεμβάσεων του , χαιρετίζει αυτήν την εξέλιξη και ευελπιστεί ανάλογη ανταπόκριση στις προτάσεις του για μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας , με στόχο την στήριξη όλων των κλάδων που επλήγησαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τη σοβαρότατη  κι άγνωστη εξέλιξη της πανδημίας”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος