FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση για δελτίο Καιρικών Φαινομένων – Κλιματιζόμενες αίθουσες για το κοινό στον Πύργο λόγω καύσωνα

Ημερομηνία: 12-07-2023 | Συντάκτης:

– Δήμος Πύργου

– Ανοιχτά: Πάρκο Ξυστρή και Κλειστό Γυμναστήριο από το πρωί της Πέμπτης


Η επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων επισημαίνει πως προκαλούνται συνθήκες καύσωνα από την Πέμπτη (13-7-2023) έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο καύσωνας αυτός λαμβάνει την ονομασία CLEON κι εντάσσεται στα Επικίνδυνα Καιρικά Φαινόμενα με διάρκεια ημερών και με θερμότερες ημέρες την Παρασκευή (14-7-2023) και το Σάββατο (15-7-2023).

  – Ο Δήμος Πύργου ενημερώνει τους πολίτες ότι θα λειτουργήσουν δύο κλιματιζόμενες αίθουσες, από το πρωί της Πέμπτης και μέχρι νεοτέρας ανάλογα με την εξέλιξη και την έκταση του φαινομένου.

Συγκεκριμένα:

Σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και την ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ, η αίθουσα στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από τις 09.00 π.μ. έως τις 22.00.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, το κλειστό Γυμναστήριο Πύργου θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από τις 09.00 π.μ.  έως τις 21.00.  

 * Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν και την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση civilprotection.gov.gr και στο ακόλουθο έγγραφο του Υπουργείου Υγείας:

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9C%CE%9F1465%CE%A6%CE%A5%CE%9F-%CE%9A%CE%9D%CE%94


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot