FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση από την ΔΑΟΚ Ηλείας προς τους μελισσοκόμους του νομού: Δηλώσεις κυψελών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020

Ημερομηνία: 18-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας γίνεται γνωστό ότι όλοι οι μελισσοκόμοι του νομού μας, οφείλουν να δηλώσουν τον αριθμό των κυψελών που έχουν στην κατοχή τους και είναι έτοιμες για διαχείμαση έως την 31η Δεκεμβρίου 2020. Εξαιρούνται όσοι μελισσοκόμοι θεωρήσουν το Μελισσοκομικό τους Βιβλιάριο κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 31ης Δεκεμβρίου.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, προτείνεται ισχυρά για το τρέχον έτος, η αίτηση – δήλωση κατεχόμενων κυψελών να υποβληθεί με ψηφιακό τρόπο, μέσω της ψηφιακής εφαρμογής που έχει δημιουργήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Για την ψηφιακή υποβολή ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ οι ενδιαφερόμενοι ακολουθούν την διαδρομή:

minagric.gr > Ψηφιακές Υπηρεσίες > Ηλεκτρονική Αίτηση Μελισσοκομικού Μητρώου

Επιπρόσθετα, λειτουργεί τηλεφωνική υποστήριξη στη χρήση της ψηφιακής υπηρεσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 1540.

Σε περίπτωση αδυναμίας ψηφιακής υποβολής της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν στην ΔΑΟΚ Ηλείας (κατόπιν συνεννοήσεως) τη σχετική αίτηση – δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής & Υλοποίησης ΠΑΑ της Υπηρεσίας μας και συγκεκριμένα στο e-mail: mflevo@ilia.pde.gov.gr και στο τηλέφωνο 26213 60132.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος