FOLLOW US: facebook twitter

Ενεργοποίηση ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας για τον δρόμο Πύργος- Τσακώνα

Ημερομηνία: 06-09-2024 | Συντάκτης:

Νέα συνάντηση εκπροσώπων Ηλείας- Μεσσηνίας με τον Δήμαρχο Καλαμάτας

Ακόμα μια συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων προώθησης της κατασκευής του οδικού άξονα Πύργος- Καλό Νερό- Τσακώνα, πραγματοποιήθηκε αυτή την φορά με τον Δήμαρχο Καλαμάτας και πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάση Βασιλόπουλο και τους εκπροσώπους Εμπορικών Συλλόγων και παραγωγικών φορέων από τη Μεσσηνία και την Ηλεία.

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπογραμμίστηκε η ανάγκη για εντατικοποίηση των πιέσεων προς τους αρμόδιους φορείς, ώστε να επιτευχθεί η δρομολόγηση συγκεκριμένων λύσεων και η τήρηση σαφών χρονοδιαγραμμάτων.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Βασιλόπουλος, τόνισε τη σημασία της άμεσης κατασκευής του οδικού άξονα, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Καλαμάτας έχει ήδη λάβει αποφάσεις και ψηφίσματα υποστηρίζοντας το έργο. Υπογράμμισε την ανάγκη για ενιαίο μέτωπο και στενή συνεργασία μεταξύ των φορέων των δύο περιοχών, με στόχο την ολοκλήρωση του έργου που θα αναβαθμίσει σημαντικά την Πελοπόννησο.

Στη συνάντηση μετείχαν οι Γιώργος Καπερώνης, Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ν. Μεσσηνίας, Γιώργος Εγγλέζος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Χαράλαμπος Καλύβας, Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαρκόπουλος, Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Νίκος Μαλαπέτσας, Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, Τάσος Καρνάρος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, Μαρίνα Αντωνοπούλου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως, και Δημήτρης Τερζής, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βασιλόπουλος επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, κ. Θανάση Παπαδόπουλο. Στόχος της επικοινωνίας ήταν η δρομολόγηση κοινών πρωτοβουλιών από τους Δήμους και τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησης του κρίσιμου αυτού έργου.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot