FOLLOW US: facebook twitter

Ενεργή  συμμετοχή του Δήμου Πύργου στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα

Ημερομηνία: 07-04-2024 | Συντάκτης:

Ενεργή ήταν η συμμετοχή του Δήμου Πύργου στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα L’ Étape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA που διεξήχθη το Σάββατο 6 Απριλίου.

Αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής μαζί με τον πρόεδρο του Καράτουλα κ. Γιώργο Τσατσαμπά και τους εθελοντές του Δήμου υποδέχθηκαν τους ποδηλάτες και πρόσφεραν υπό τους ήχους της φιλαρμονικής Πύργου αναψυκτικά και νερά στους συμμετέχοντες!

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού κ. Νώντας Κυριαζής ενώ τον συνόδευε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νεολαίας και Eθελοντισμού κ. Βασίλης Λιακόπουλος.

Η εμβληματική αυτή γιορτή της ποδηλασίας έδωσε την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μία αξέχαστη ανοιξιάτικη ποδηλατική εμπειρία. Φίλοι της ποδηλασίας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην ιδιαίτερα απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις διαδρομή των 128 χλμ. (The Race), τη μικρότερη κυκλική διαδρομή των 76 χλμ. (The Ride), αλλά και την επίπεδη, μη ανταγωνιστική διαδρομή των 17 χλμ. (The Fun Ride).

Ο αγώνας των 128 χλμ.  που πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 6 Απριλίου ξεκίνησε στις 08:30 π.μ. από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας όπου και τερμάτισαν οι ποδηλάτες, ακολουθώντας μία κυκλική διαδρομή και περνώντας κατά σειρά από τις παρακάτω περιοχές: Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, Αρχαία Πίσα, Λάλα, 111, Φολόη, Κούμανη, 111, Πανόπουλο, Πρόδρομο, Σκλίβα, Σιμόπουλο, Καλό παιδί, Πανόπουλο, Μουζάκι, Καράτουλα, Μαγούλα, Αλμυρίκι, Καρούτες, Σμίλα, Πελόπιο, Πλάτανο, Μαμουσέικα, Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος