FOLLOW US: facebook twitter

Ενεργειακή Κοινότητα Επιχειρηματιών Ηλείας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση

Ημερομηνία: 22-01-2024 | Συντάκτης:

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 17/01/2024 η πρώτη ενημερωτική συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και των μελών της Ενεργειακής Κοινότητας Επιχειρηματιών Ηλείας.

Πρώτος πήρε το λόγο ο κ. Κων/νος Νικολούτσος καλωσορίζοντας όλα τα μέλη και εξιστόρωντας την πορεία των κινήσεων και των βημάτων που ακολουθήθηκαν την τελευταία διετία μέχρι το εγχείρημα να φτάσει στο σημείο που είμαστε σήμερα ένα βήμα δηλαδή πριν την έναρξη των εργασιών και την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού εξοπλισμού.

Στη συνέχεια ακολούθησε η τοποθέτηση του προέδρου της ενεργειακής κοινότητας κ.Ζώη Σιδηροκαστρίτη ο οποίος είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου όλες τις εργασίες αδειοδότησης αλλά και αυτές που έπονται δηλαδή τις εργασίες τοποθέτησης και λειτουργίας του Φ/Β πάρκου. Αμέσως μετά ο κ.Γιώργος Αναγνωστόπουλος παρουσίασε όλα τα μέλη της ενεργειακής κοινότητας καθώς είχε ασχοληθεί προσωπικά με την εύρεση αυτών και τη συμμετοχή τους σε αυτή την πρωτοπόρα προσπάθεια σε επίπεδο νομού Ηλείας.

Τέλος δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ερωτοαπαντήσεις και στην επίλυση τυχόν αποριών αλλά και στην πλήρη αναφορά της εξέλιξης των εργασιών οι οποίες έχουν προγραμματιστεί ήδη για το προσεχές μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα φιλικό,εγκάρδιο αλλά και προσοδοφόρο καθώς όλοι αποχώρησαν με τις καλύτερες ευχές και εντυπώσεις και ομόφωνα συμφώνησαν να προχωρήσουν και σε επέκταση νέων εγκαταστάσεων καθώς το ενδιαφέρον είναι αρκετά υψηλό ιδιαίτερα στην αβέβαιη ενεργειακή εποχή που διανύουμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος