FOLLOW US: facebook twitter

Ένα ακόμα βήμα για την ύδρευση της Γαστούνης

Ημερομηνία: 04-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”115392″ img_size=”full”][vc_column_text]

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αγορά αγροτεμαχίου ώστε να ξεκινήσουν γεωτρήσεις

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης της Γαστούνης, καθώς η οικονομική επιτροπή του δήμου Πηνειού αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη του διαγωνισμού για την αγορά αγροτεμαχίου που να εφάπτεται με το υδραγωγείο της πόλης, ώστε να εξοικονομηθεί πρόσθετος εξοπλισμός και να είναι όσο το δυνατόν πλησιέστερα στις υφιστάμενες δημοτικές γεωτρήσεις.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιώργος Παναγούλιας, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε η αγορά ακινήτου από τον δήμο για την εκπλήρωση δημοτικού σκοπού που είναι η βελτίωση της ποσότητας του νερού για την υδροδότηση των πολιτών στο δημοτικό διαμέρισμα της Γαστούνης.

«Θα προβούμε σε ανόρυξη γεωτρήσεων που θα εξυπηρετήσουν και θα ενισχύσουν το δίκτυο ύδρευσης της Γαστούνης. Οι νέες γεωτρήσεις θα ενισχύσουν τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα του νερού, αφού θα γίνουν σε μεγαλύτερο βάθος», τόνισε και πρόσθεσε ότι με βάση την προκήρυξη προβλέπεται αγορά αγροτεμαχίου 11 στρεμμάτων στην περιοχή του Υδραγωγείου Γαστούνης.

Την απόφαση για την προκήρυξη του διαγωνισμού υπερψήφισαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Χριστακόπουλος και Παναγιώτης Θανόπουλος, με την προϋπόθεση να προβλέπεται στους όρους της δημοπρασίας να υπάρχει επάρκεια στην ποσότητα του νερού, να διασφαλίζεται η ποιότητά του και σε κάθε περίπτωση να υπάρχουν οι κατάλληλες[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot