FOLLOW US: facebook twitter

«Εν ψυχρώ» και πάλι απόψε στο καφέ «Ρετρό»

Ημερομηνία: 06-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Επαναλαμβάνεται απόψε η καλλιτεχνική παράσταση της θεατρικής ομάδας Αμαλιάδας «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» που εντυπωσίασε το κοινό

 

Μια διαφορετική, πρωτοποριακή και εξαιρετική καλλιτεχνική και θεατρική βραδιά, παρουσίασαν στο κοινό της ευρύτερης περιοχής,  τα μέλη της πειραματικής σκηνής της Θεατρικής Ομάδας Αμαλιάδας «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» , την περασμένη Πέμπτη που πήγαν το θέατρο για… ποτό στο καφέ ΡΕΤΡΟ.  Η παράσταση «Εν ψυχρώ» εντυπωσίασε τον κόσμο, μεγάλη η προσέλευση, απόλυτος σεβασμός, “νεκρική σιγή” και οι  ερμηνείες των ηθοποιών και της “τρομπέτας” έφεραν ενα εκπληκτικό αποτέλεσμα που καταχειροκροτήθηκε. To «Εν ψυχρώ», είναι να ψυχολογικό κοινωνικό μονόπρακτο,  θα επαναληφθεί απόψε το βράδυ στις 9.15 στο καφέ ΡΕΤΡΟ της Αμαλιάδας και υπάρχει μια ακόμα προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη.

Η θεατρική ομάδα ερασιΤΕΧΝΕΣ καλεί τους θεατρόφιλους να παρευρεθούν, να πιουν το ποτό τους, να προβληματιστούν, να κλάψουν και να δημιουργήσουν μια νέα συνήθεια. Συμμετέχουν: Ναντίν Αλ Ιμάντι, Ελένη Κορδαλή και Ελένη Σκορδίλη. Μουσική – τρομπέτα Μαργαρίτα Θοφιλοπούλου. Σκηνοθεσία Χάρης Κότσιφας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πρωτοβουλία που αναμένεται να προσελκύσει για δεύτερη φορά απόψε, το φιλότεχνο κοινό που αγαπά και στηρίζει την θεατρική ομάδα ‘ΕρασιΤΕΧΝΕΣ’ που συνεχώς πρωτοπορεί παράγοντας Τέχνη και Πολιτισμό με υψηλή αισθητική και γνώμονα την αγάπη στο θέατρο, με εκπληκτικά πάντα καλλιτεχνικά αποτελέσματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος