FOLLOW US: facebook twitter

Εμμανουήλ Καραλής: «Πάμε για το καλύτερο»

Ημερομηνία: 27-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα εξασφάλισε ο Εμμανουήλ Καραλής το βράδυ της Τρίτης στο Ζάππειο, με ατομικό ρεκόρ στα 5,71 μέτρα και χθες μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για την επιτυχία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν περίμενε να κάνει ατομικό ρεκόρ: «Εννοείται. Όποιος αθλητής δεν πιστεύει στις δυνατότητές του, δεν θα κάνει ποτέ το άλμα που θέλει. Από την αρχή το πίστευα. Ήμουν καλά στην προπόνηση. Είχε αέρα στην αρχή, αλλά μετά έπεσε. Το κεφάλι μου είναι στο έδαφος και το μυαλό μου μέσα στο κεφάλι μου και απλά προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Να βγάζω κάθε μέρα στην προπόνηση τον καλύτερό μου εαυτό και από εκεί και πέρα ό,τι έρθει».

Για το αν είναι πιο συναρπαστικό να κάνει τέτοιες επιδόσεις σε ένα τέτοιο μέρος όπως το Ζάππειο: «Είναι πολύ σημαντικό ακόμη και το ότι έγινε εδώ, στο σπίτι μου. Κάθε εβδομάδα εμείς οι αθλητές είμαστε και κάπου αλλού σε όλο τον πλανήτη. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έκανα εδώ στην Ελλάδα ένα ατομικό ρεκόρ και πήρα την πρόκριση στο Παγκόσμιο».

Για τους στόχους του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Χωρίς άγχος και με σκληρή δουλειά πάμε για το καλύτερο».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ανάδειξή του ως MVP στο NBA: «Είναι τρομερό. Η Ελλάδα είναι παντού. Είπα συγχαρητήρια στα αδέρφια του. Μίλησα με τον αδερφό του τον Θανάση, που έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχω μιλήσει και με τον Γιάννη, αλλά δεν έχω μαζί του τη σχέση που έχω με τον Θανάση. Ελπίζω να συνεχίσουν και άλλοι αθλητές και να προβάλουμε την Ελλάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος