FOLLOW US: facebook twitter

Εμμ. Καραλής: «Είμαι στους καλύτερους του κόσμου, απλά δεν ήταν η μέρα μου»

Ημερομηνία: 24-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν τα κατάφερε στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης. Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,35μ., προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα και να διεκδικήσει θέση στον τελικό.

Όπως ήταν φυσικό εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα: «Η σεζόν πήγε καλά, όμως ο αγώνας που μετράει δεν πήγε όπως έπρεπε. Είμαι καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, θα κάτσω να ηρεμήσω και να σκεφτώ τι πήγε λάθος. Αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Θέλω να κάνω αγώνες, του χρόνου είναι μια σημαντική χρονιά. Είμαι πολύ απογοητευμένος εννοείται”, είπε αρχικά ο αθλητής και συμπλήρωσε: “Έχει συμβεί και πάλι στο παρελθόν να βρεθώ σε ανάλογη κατάσταση και να καταφέρω να επανέλθω. Το ίδιο θέλω να κάνω και τώρα. Θέλω να πηδήξω καλά, είμαι στους καλύτερους του κόσμου, απλά μερικές φορές συμβαίνουν και αυτά και σήμερα δεν ήταν η μέρα μου».

Στον τελικό ο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε με την τρίτη προσπάθεια στον τελικό του μήκους με άλμα στα 8,25μ.. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έκανε ένα μεγάλο πρώτο άλμα, το οποίο ήταν για λίγο άκυρο, ενώ στη δεύτερή του προσπάθεια σημείωσε 7,95μ.. Ο Τεντόγλου αναγκάστηκε να κάνει και τρίτη προσπάθεια, η οποία μετρήθηκε στα 8,25μ. και πήρε το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό (ώρα 8.30μ.μ.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot