FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Οι μαθητές παρουσιάζουν τις καλλιτεχνικές τους επιδόσεις

Ημερομηνία: 26-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός, Τοπικά

-Μαθητικές συναυλίες Τετάρτη 28 & Πέμπτη 29 Ιουνίου

Οι μουσικές γνώσεις μιας άκρως καλλιτεχνικής σχολικής χρονιάς στο Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου θα παρουσιαστούν στο κοινό με τις καθιερωμένες ετήσιες Μαθητικές Συναυλίες.

Στον  εμβληματικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι Συναυλίες των σπουδαστών του Ωδείου. 

Θα λάβουν μέρος και θα παρουσιάσουν την πρόοδό τους μαθητέςαπό τις Σχολές & τα Τμήματα του Ωδείου: Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Μπουζούκι, Ελαφρύ Τραγούδι, Φλάουτο και Βυζαντινή Μουσική.  Θα συμμετάσχει επίσης η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου.

Με μια σημαντική διαδρομή 91 χρόνων  στη μουσική και τον πολιτισμό του τόπου, ο Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ – Ελληνικό Ωδείο  Παράρτημα Πύργου,  συνεχίζει με συνέπεια και αγάπη προς τα παιδιά την προσφορά του στη μουσική εκπαίδευση. Παράλληλα υλοποιεί δράσεις, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου.

Οι γονείς, τα μέλη και οι φίλοι του Ωδείου και της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το ταλέντο και τις δεξιότητες των σπουδαστών, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους με την παρουσία και τη στήριξή τους. Οι εκδηλώσεις γίνονται με την υποστήριξη του Δήμου Πύργου και του Πολιτιστικού Οργανισμού του, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot