FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Αποχαιρετιστήρια γιορτή τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής

Ημερομηνία: 08-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

Το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου γέμισε από χαρούμενα πρόσωπα και παιδικές φωνές το απόγευμα της  Δευτέρας 29 Μαῒου 2023 ! 

Σε  εορταστική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκαν για την φετινή σχολική χρονιά,  τα μαθήματα των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής (μουσικής προπαιδείας).

Οι μικροί σπουδαστές που απαρτίζουν τα τμήματα αυτά, είναι παιδιά προσχολικής ηλικίας και παρουσίασαν τη δουλειά και την πρόοδό τους ενός ολόκληρου χρόνου.  Δασκάλες των τμημάτων αυτών,  είναι η  Μαρία Ασημακοπούλου, καθηγήτρια πιάνου – εκπαιδευτικός και η Φωτεινή Νικολοπούλου, καθηγήτρια πιάνου –εκπαιδευτικός.

Οι γονείς, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύντομο ευχάριστο  μουσικοκινητικό δρώμενο. Τα παιδιά έδειξαν ότι η μουσική μπορεί να είναι  κομμάτι της ζωής τους και μέσα από αυτήν να δημιουργήσουν ο καθένας το δικό του ξεχωριστό ποιοτικό κόσμο.

Η γιορτή έκλεισε με κεράσματα και ευχές για καλό καλοκαίρι με την  υπόσχεση ανταμώματος τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, με ακόμα περισσότερο κέφι και όρεξη για μουσική, παιχνίδι και  δημιουργική απασχόληση.

 Τα τμήματα μουσικής προπαιδείας λειτουργούν στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου για παιδιά Προσχολικής ηλικίας 4-7 ετών με σκοπό τη Μουσική αγωγή στην προσχολική και πρώιμη σχολική ηλικία. 

            Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ!     

  • Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά ξεκινούν από 1η Σεπτέμβρη,  τα μαθήματα μουσικής προπαιδείας  από 15  Σεπτέμβρη. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot