FOLLOW US: facebook twitter

Ελλάς Καράτε Πύργου Ολυμπιακή Φλόγα: Τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Ημερομηνία: 09-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Αλεξάνδρα Κράλλη με τον προπονητή της, Διαμαντή Κρεμμύδα.

Ο σύλλογος «Ελλάς Καράτε Πύργου Ολυμπιακή Φλόγα» με προπονητή τον Διαμαντή Κρεμμύδα συμμετείχε το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων ζωνών, στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης στα Άνω Λιόσια, και είχε πολύ καλή παρουσία, κατακτώντας τρία μετάλλια. Συγκεκριμένα διακρίθηκαν οι αθλητές Πηγή Γρηγοροπούλου, Χαράλαμπος Κρεμμύδας και Αλεξάνδρα Κράλλη, που πήραν το χάλκινο μετάλλιο, παρότι είχαν ιδιαίτερα δύσκολες κληρώσεις.

Η καταπληκτική Αλεξάνδρα Κράλλη από τον Πύργο στην κατηγορία Νεανίδων -49κ. έχει στόχο την πρόκριση σε μεγάλους αγώνες του εξωτερικού, κάτι που είχε κάνει και το 2022 στους Βαλκανικούς.

Ο Χαράλαμπος Κρεμμύδας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -55κ. εφήβων.

Ο Χαράλαμπος Κρεμμύδας στην κατηγορία -55κ. εφήβων με μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να μπει στην λίστα μεταλλίων παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Η Πηγή Γρηγοροπούλου πήρε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στην Νέων Γυναικών +66 κ.

Και η Πηγή Γρηγοροπούλου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατηγορία, την Νέων Γυναικών +66 κ., κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με 8-6 στον αγώνα πρόκρισης, παρά τον τραυματισμό της που παραλίγο να την οδηγήσει στο να μην αγωνιστεί. Ο προπονητής του συλλόγου Διαμαντής Κρεμμύδας δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του και συνεχίζουν την προετοιμασία για τα τρία πρωταθλήματα που έρχονται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot