FOLLOW US: facebook twitter

Elite League: Το Σάββατο η πρεμιέρα του Κοροίβου

Ημερομηνία: 02-10-2024 | Συντάκτης:

Στις 5μ.μ. στην Ήλιδα με αντίπαλο τον Α.Σ. Παπάγου

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

To νέο πρωτάθλημα της Elite League ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον Κόροιβο να υποδέχεται το Σάββατο στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, τον Α.Σ. Παπάγου. Η ηλειακή ομάδα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα και ποντάρει στην δυνατή έδρα της, εκεί όπου κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλο αριθμό νικών. O Α.Σ. Παπάγου έχει και αυτός νεανικό ρόστερ με τέσσερις εφήβους και αυτός στο δυναμικό του (ίδιο μέσο όρο ηλικίας με τον Κόροιβο, 21 έτη) και προπονητή για δεύτερη συνεχή σεζόν τον Φώτη Καρακώστα. Χρυσόστομος Σανδραμάνης, Δημήτρης Σταματίου και Νίκος Τουλιάτος συνεχίζουν από πέρυσι και οι υπόλοιποι παίκτες είναι νεοφερμένοι. Ο Α.Σ. Παπάγου διαθέτει και δύο Αμερικανούς, τον 23χρονο γκαρντ Αλεξάντερ Ράις που πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για να έρθει να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη και τον πιο έμπειρο από τη «Γηραιά ήπειρο» 29χρονο αθλητικό ψηλό, Έρικ Άνταμς με ύψος 2.01 (πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπάλκαν Μπότεβγκραντ της Βουλγαρίας και μέτρησε 4,5 πόντους και 5,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο).

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Στην πρεμιέρα, η αναμέτρηση Ηρακλής-Δόξα Λευκάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24. Επίσης από το Action 24 θα μεταδοθούν στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις Πρωτέας Βούλας-Βίκος Ιωαννίνων και Ψυχικό-Ελευθερούπολη, που θα γίνουν την ίδια μέρα στις 16:30. Λόγω διαδικτυακής κάλυψης, ο αγώνας Ερμής Σχηματαρίου-Έσπερος Λαμίας αντί Σαββάτου και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου.
Τέλος, ο αγώνας Νήαρ Ηστ-ΑΟ Μυκόνου θα διεξαχθεί το Σάββατο «κεκλεισμένων των θυρών» μετά από απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Ε.Ο.Κ..

Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου
4μ.μ.: Ηρακλής-Δόξα Λευκάδας
4.30μ.μ.: Πρωτέας Βούλας-Βίκος Ιωαννίνων
4.30μ.μ.: Ψυχικό- Ελευθερούπολη
5μ.μ.: Κόροιβος-Παπάγου
5μ.μ.: Νήαρ Ηστ-Μύκονος
5μ.μ.: Πανερυθραϊκός-Μεγαρίδα
5μ.μ.: Τρίκαλα Μπάσκετ-Χ.Α.Ν.Θ.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου
3μ.μ.: Ερμής Σχηματαρίου-Έσπερος Λαμίας

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση

Χθες το μεσημέρι έγινε η κοινή παρουσίαση των δύο πρωταθλημάτων, Α1 Γυναικών και Elite League στο ξενοδοχείο «Marriott». Εκπρόσωποι των 27 ομάδων, των δύο κορυφαίων εθνικών λιγκών έδωσαν το «παρών» εκφράζοντας την κοινή πεποίθηση πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή. Στην συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της Elite League & Α1 Γυναικών, τον Κόροιβο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Σάκης Κάτζος, ο προπονητής Mιχάλης Μιχελάκος και ο αρχηγός Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot