FOLLOW US: facebook twitter

Έκτακτη σύσκεψη χθες στην Περιφέρεια λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων: Σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

Ημερομηνία: 31-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών συγκάλεσε χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδας γίνονται επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στην Π.Ε Ηλείας σημειώθηκαν κατολισθητικά φαινόμενα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στα οδικά τμήματα:  Γέφυρα Καρυάς – Χάνι – Πανόπουλο, Ζαχάρώ – Αρήνη, Χρυσοχώρι – Λογγό, Μίνφη – Βρεστό – Μυρώνεια, Χελιδόνι – Κρυονέρι, Κρέστενα – Ανδρίτσαινα και Αλφειούσα – Καλλίκωμο. Τα συνεργεία της Περιφέρειας επενέβησαν άμεσα, με αποτέλεσμα να  έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Καθώς όμως η κακοκαιρία συνεχίζεται σε ορισμένα σημεία επαναλαμβάνονται τα κατολισθητικά φαινόμενα, γι αυτό συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα. Εξαιτίας όμως του μεγάλου όγκου βροχής τα προβλήματα είναι επαναλαμβανόμενα. Στόχος των υπηρεσιών είναι η άμεση αντιμετώπισή τους. Το δυναμικό της Περιφέρειας είναι και παραμένει σε ετοιμότητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος