FOLLOW US: facebook twitter

Έκτακτη Γ.Σ. σήμερα του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πύργου: Κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή 24ωρη απεργία

Ημερομηνία: 10-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Δασκάλων –Νηπιαγωγών Πύργου, σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, με θέμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους μετά την απεργιακή συγκέντρωση της Παρασκευής.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εκπαιδευτικοί, βάσει και της απόφασης της 87ης Γενικής Συνέλευσης της Δ.Ο.Ε. απαιτεί την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, καθώς απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.

Μάλιστα καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς στην 24ωρη απεργία μεθαύριο Παρασκευή και ανακοινώνει πως όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα μέλη του Δ.Σ., μέχρι την Πέμπτη 10/1 στις 12:00 μ.μ. Για το σκοπό αυτό θα διατεθούν δωρεάν λεωφορεία, για να μεταφερθούν οι συνάδελφοι στην Αθήνα σε συνεργασία με την τοπική ΕΛΜΕ.

«Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, να δώσουν ενωμένοι τον αγώνα για την απόσυρση του συστήματος που επιβάλλει η κυβέρνηση, συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά στη Γ.Σ του Συλλόγου μας και στις κινητοποιήσεις του Κλάδου. Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 όλα τα σχολεία πρέπει να είναι κλειστά και η συγκέντρωση στα Προπύλαια να αναγκάσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση να αφουγκραστούν τη δίκαιη φωνή και την οργή των εκπαιδευτικών. Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος. Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό μέτωπο αγώνα για το δημόσιο σχολείο, που αξίζει να έχουν όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί» καταλήγει η ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος