FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα του το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά αναπήρων ΠΕ Ηλείας στο ΚΕΦΙΑΠ: Με την ευχή διαρκούς στήριξης των ατόμων με αναπηρία

Ημερομηνία: 22-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Με την ευχή να στηριχθούν τα άτομα με αναπηρία και να απολαμβάνουν από την Πολιτεία και την κοινωνία τον σεβασμό που τους πρέπει για τα δικαιώματά τους και κυρίως για εκείνο της ελεύθερης πρόσβασης σε όλους τους τομείς της ζωής τους, το Σωματείο Παραπληγικών ΚΑΙ Κινητικά Αναπήρων της ΠΕ Ηλείας, έκοψε την πίτα του στην Κυριακή το πρωί στο ΚΕΦΙΑΠ, παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, του Κοινοβουλίου και της αυτοδιοίκησης.  Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ναού Αγίου Διονυσίου π. Παναγιώτης Δημητρακόπουλος  ο οποίος μετέφερε και τις ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτη Ηλείας στα άτομα με αναπηρία. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Παπαναγιώτου ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν για την παρουσία τους και ιδιαίτερα εκείνους που έμπρακτα έχουν βοηθήσει το Σύλλογο με διάφορους τρόπους και ευχήθηκε η Πολιτεία την καινούργια χρονιά να είναι αρωγός στα άτομα με αναπηρία.

Στην κοπή της πίτας χαιρετισμούς απηύθυναν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηλείας Μ. Μπαλαούρας, οι υποψήφιοι βουλευτές Μ. Κατρίνης και Δ. Καλαματιανός, ο βοηθός Περιφερειάρχη Δ. Κωσταριάς, ο αντιδήμαρχος Πύργου Β. Σεϊντής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Τ. Αντωνακόπουλος, Λ. Αριστειδόπουλος,  Κ. Νικολούτσος, Γ. Αργυρόπουλος και Στ. Καννής, ο πρόεδρος του Δ.ΛΤ.Π Λ. Βαρουξής κ.α όπως και η κοινωνική λειτουργός και προϊσταμένη του ΚΕΦΙΑΠ Ζ. Χατζή.  Τυχερός του φλουριού ήταν ο Β. Βορλόκας με δώρο μια τηλεόραση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών Ν. Ηλείας ενώ η κοπή της πίτας ολοκληρώθηκε με την επίδειξη αυτοάμυνας από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών κ. Αποστολόπουλο και τους μαθητές του.  Να σημειώσουμε ότι την πίτα προσέφερε το ζαχαροπλαστείο Σμαρνάκης στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος