FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη του Πολιτιστικού-περιβαλλοντικού Συλλόγου Γυναικών Σχίνων Ζαχάρως

Ημερομηνία: 12-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Τα μέλη του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Γυναικών Σχίνων, μαζί με φίλες και φίλους του Συλλόγου έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε μια εκδήλωση απλή και λιτή (πλούσια σε χαμόγελα και κεράσματα) σε έναν χώρο ζεστό και οικείο, στο Μουσείο Μαθητικής Ζωής κι Εκπαίδευσης Σχίνων (στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού), υπό την σκέπη του Αι- Γιάννη, του ακοίμητου φρουρού και προστάτη του Μπισχινιού.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ., δηλαδή οι κυρίες: Έλενα Γιαννοπούλου, Μαρία Ανδριοπούλου, Μαρία Μακρυγιάννη και Πανωραία Μακρή έκοψαν την πίτα με τη βοήθεια της μικρής Μελίνας και αφού την ευλόγησε ο εφημέριος π. Αντώνιος Παυλόπουλος, σε μια συμβολική κίνηση, με την ελπίδα μια μέρα τα παιδιά τούτου του βασανισμένου τόπου, να συνεχίσουν το έργο τους.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά των μελών του Δ.Σ όταν το φλουρί της πίτας βρέθηκε από τη μικρή Σταυρούλα! Με την ευκαιρία, ο Σύλλογος θέλει να ευχηθεί σε όλα τα μέλη του που ζουν κι εργάζονται μακριά απ’ το Μπισχίνι, στις οικογένειές τους, σε όλους τους Μπισχιναίους και τις Μπισχιναίες, αλλά και σε όσους αγωνιούν και αγαπούν το χωριό τους χωρίς να κατάγονται από αυτό, να έχουν υγεία, πρόοδο και ευημερία και πολλές- πολλές ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους.  Και βεβαίως, να μην ξεχνάνε το Μπισχίνι!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος