FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψαν την πίτα τους οι πυροσβέστες της Ηλείας

Ημερομηνία: 15-02-2024 | Συντάκτης:

-Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας, κ. Αθανάσιος Β’

Σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας έκοψαν πριν από μερικές ημέρες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του οι πυροσβέστες της Ηλείας στο νέο κτίριο της Διοίκησης στον Πύργο. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’, ο οποίος ευχήθηκε στους εργαζόμενους υγεία και δύναμη στο δύσκολο και σημαντικό έργο που επιτελούν και εξέφρασε τη στήριξή του με οποιονδήποτε τρόπο του ζητηθεί.

Παρών ήταν και ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Βασίλης Σολδάτος, ο οποίος ευχήθηκε η νέα αντιπυρική περίοδος που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την περσινή. Τις δικές του ευχές για μια καλή χρονιά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έδωσε και ο νέος διοικητής της ΔΙΠΥΝ Ηλείας, Αρχιπύραρχος Περικλής Κουλκουβίνης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Πύργου, Αμαλιάδας και Λεχαινών καθώς και οι προϊστάμενοι των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Αρχαίας Ολυμπίας και Κρεστένων. Το φλουρί δεν βρέθηκε και το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεται στα κομμάτια των δύο υπαλλήλων της  ΔΙΠΥΝ που για σοβαρούς λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot