FOLLOW US: facebook twitter

Έκφραση συναισθημάτων μέσα από την ποίηση!

Ημερομηνία: 20-06-2024 | Συντάκτης:

-«Σεντούκι αναμνήσεων» για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης

«Σεντούκι αναμνήσεων» τιτλοφορείται η ποιητική συλλογή των μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Γαστούνης.

Μία ποιητική συλλογή που επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024 και αποτυπώνει την εξαιρετική δουλειά που έγινε μέσα στην τάξη αλλά και τα σημαντικά εφόδια με τα οποία οι μαθητές ανοίγουν τα φτερά τους για τον ‘κόσμο’ της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

«Η αποφοίτηση των μαθητών της ΣΤ τάξης συνιστά ένα ορόσημο στη ζωή των μαθητών. Αυτό αποτυπώθηκε  από τη σχέση τους με τους δασκάλους τους. Σχέση  όπου ο μέντορας- δάσκαλος δίνει παράδειγμα και όραμα!» θα πει η διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Μαυροειδάκου και συμπληρώνει: «Όλη αυτή η παιδαγωγική σχέση στο σχολείο μας , στην ΣΤ’ τάξη εκφράστηκε με την έκδοση μιας ποιητικής συλλογής με ποιήματα που έγραψαν οι ίδιοι οι μαθητές μέσα στη σχολική αίθουσα  με θέμα την αποφοίτησή τους! Τα ποιήματα αυτά ήταν απόρροια  της ενσωμάτωσης της τέχνης και ειδικότερα της λογοτεχνίας στη μαθησιακή διαδικασία!».

Η κα Μαυροειδάκου εκτός από τους μαθητές συγχαίρει και τους εκπαιδευτικούς, κ. Γιάννη Βαρούχα και κα Έρση Σπανού για την εξαιρετική δουλειά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος