FOLLOW US: facebook twitter

Έκφραση Αγάπης και Αλληλεγγύης από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων

Ημερομηνία: 03-05-2024 | Συντάκτης:

Επίσκεψη στην Ν. Βασιλειάς και στήριξη αναξιοπαθούντων

Την «Καλή Πράξη» έκαναν και φέτος με την επίσκεψη τους στο Άσυλο Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας προσφέροντας τρόφιμα διαρκείας, γλυκίσματα και άλλα είδη στους φιλοξενούμενους, απόμαχους της ζωής. Την αντιπροσωπεία των Παλαιών Προσκόπων, υποδέχτηκε ο π. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του για την δραστηριότητα τους μαζί με ευχές.

Ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας  κ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, επισήμανε ότι διατηρούν την πολύχρονη παράδοση αυτές τις Άγιες Ημέρες  αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα το θεάρεστο και ανθρωπιστικό έργο της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη.

«Εμείς οι Παλιοί Πρόσκοποι που ήδη έχουμε συγκροτήσει την Ένωση Παλαιών Προσκόπων στην Ηλεία, έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, όχι μόνο στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας, αλλά και σε άλλες ακόμα δραστηριότητες, έτσι ώστε να είμαστε δίπλα πάντα στην κοινωνία.Η Κίνηση μας αισθάνεται ικανοποίηση που πρωτοπορεί εδώ και 114 χρόνια σε πράξεις Αγάπης και Προσφοράς».

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις των Υπαρχηγών  κ. Ανδρέα Γιατρά και  κ. Παναγιώτη Καλαμπρέζου, που τόνισαν τον παιδαγωγικό ρόλο του Προσκοπισμού,που τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή,και είναι συνειδητοποιημένο καθήκον αλλά και των μελών Γιώργου Γεωργόπουλου, Ακριβή Ρέβελου και Αλεξάνδρας Παναγοπούλου.

Εκτός των παραπάνω Ιδρυμάτων τα μέλη της Ένωσης, φρόντισαν για το Πασχαλινό τραπέζι, μοναχικών και αναξιοπαθούντων συμπολιτών. Στην προσπάθεια τους αυτή, αρωγός ήταν η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Τερζής που πρόθυμα διέθεσε προϊόντα, συμβάλλοντας στον ανθρωπιστικό αυτό σκοπό.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν στελέχη που επί μακρόν υπηρέτησαν στην νεανική αυτή οργάνωση και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot