FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση από τη Δ. Αυγερινοπούλου: Γυναίκες-Αθλητισμός και τα σημερινά δεδομένα!

Ημερομηνία: 08-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57797″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την θεματική ενότητα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» σε μια ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά ιδιαίτερη συγκέντρωση,που θα γίνει την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 το απόγευμα στις 5 μ.μ. στο «SherlockAllDayBar» στην πλατεία του Πύργου, τιμά την ημέρα της γυναίκας η τ. βουλευτής Ηλείας Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Πρόκειται για μια εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει ουσιαστική συζήτηση για την σημερινή σχέση γυναίκας και αθλητισμού και την προσπάθεια μιας καλύτερης και ποιοτικής ζωής μέσα από τον συγκεκριμένο τομέα.

Για τον λόγο αυτό η κα Αυγερινοπούλου απευθύνει Ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες που ασχολούνται με διάφορους τρόπους με τον αθλητισμό (αθλήτριες, γυμνάστριες, διοικητικοί παράγοντες αθλητικών σωματείων, εμπλεκόμενες με τον χώρο των γυμναστηρίων, των σχολών χορού κλπ) να παρευρεθούν, να ακούσουν και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.

Θα είναι στην ίδια εκδήλωση και ειδικοί επιστημονικοί παράγοντες (φυσιοθεραπευτής, διατροφολόγος, ιατρός κ.α.) καθώς και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης που έχουν αντικείμενό τους τον αθλητισμό.

Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για πολλά και να μάθουμε περισσότερα![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot