FOLLOW US: facebook twitter

«Είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα των αγώνων»

Ημερομηνία: 27-10-2023 | Συντάκτης:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Η 28η Οκτωβρίου, 83 χρόνια μετά, εξακολουθεί να παραμένει ορόσημο στην ιστορία των αγώνων του λαού μας για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία.

Αντλούμε διδάγματα από τα παραδείγματα της γενναιότητας, της ομόνοιας και της ομοψυχίας των προγόνων μας, για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Ένα μικρό έθνος αψήφησε τις Δυνάμεις του Άξονα , ύψωσε το ανάστημά του και απέκρουσε τη φασιστική εισβολή. Τάχθηκε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας και απέσπασε τον θαυμασμό όλων ώστε να εμπνέει σήμερα σεβασμό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή είναι η Ελλάδα των αγώνων, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της δικαιοσύνης και σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωες.

Είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού, την χώρα μας που δεν διχάζει αλλά ενώνει, την χώρα που ξέρει να λέει τα μεγάλα ‘ΟΧΙ’ και κάνει όλους να υποκλίνονται στο μεγαλείο των ανθρώπων της.

Διαχρονικά οι αγώνες δείχνουν τις μεγάλες δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων και με οδηγό το παρελθόν οδηγούμαστε στο ελπιδοφόρο μέλλον.

Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες,

 χρόνια πολλά Ελλάδα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot