FOLLOW US: facebook twitter

Ειδικό βοήθημα για πολίτες με χαμηλό εισόδημα λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ

Ημερομηνία: 20-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία
-Συνεδρίασε στη Ζαχάρω η επιτροπή που εξέτασε τις αιτήσεις δημοτών με κομμένο ρεύμα

 

Ο Δήμος Zαχάρως, ενημερώνει τους  δημότες του ότι την περασμένη Πέμπτη στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, συνεδρίασε η επιτροπή του άρθρ. 36 του Ν. 4508/2017 προκειμένου να εξεταστούν οι υποβληθείσες αιτήσεις για τη χορήγηση του ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ευπαθών καταναλωτών, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ζαχάρως, κα Καστρινού Μαρία για την γραμματειακή υποστήριξη της Επιτροπής και την τήρηση των πρακτικών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξετάστηκαν οι αιτήσεις των Δημοτών, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, η πλειοψηφία των οποίων εγκρίθηκε, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την ισχύουσα  Νομοθεσία.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, οι οποίοι έχουν  αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της κύριας κατοικίας τους μέχρι και την Παρασκευή 21/09/2018 να υποβάλουν αίτηση στο Κέντρο Κοινότητας  Ζαχάρως από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 09:00πμ έως 13:00μμ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος