FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαινιάστηκε το πολιτικό γραφείο του Αλέξη Καστρινού στον Πύργο

Ημερομηνία: 04-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”92462″ img_size=”full”][vc_column_text]

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον υπ. Βουλευτή Ηλείας της ΝΔ

Παρουσία πλήθους κόσμου, σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, την Τρίτη 2/7 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου στο Πύργο (Λετρίνων 19) του Υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηλείας, Αλέξιου Καστρινού.

Τον Υποψήφιο Βουλευτή κ. Αλέξιο Καστρινό τίμησαν με την παρουσία τους o Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Κοτζάς Ευθύμιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νικολούτσος Κώστας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πύργου κ. Σκαρτσιάρης Ανδρέας, ο τ. Δήμαρχος Βώλακος Αδαμόπουλος Βασίλειος, ο πρώην Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αηδόνης Γιώργος, η Δήμαρχος Πηνειού κ. Κοντούλη Βάντα, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος κα. Παπαδοπούλου Αριστέα, ο τ. Δήμαρχος Φολόης κ. Μαρούντας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύργου κ. Ανδριόλας Γιώργος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Λεβεντούρης Ιωάννης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Μπέλτσος Διονύσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου κ. Κόρδας Θεόδωρος και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Πύργου κ. Αντύπας Χάρης.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ακολούθησε στο χώρο της πλατείας,  μπροστά από το πολιτικό γραφείο, event με μουσική όπου ο Αλέξιος Καστρινός είχε την ευκαιρία να μιλήσει με όλους τους παριστάμενους.[/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”2″ grid_id=”vc_gid:1562223293055-cd27ef8c-61cf-0″ include=”92463,92464,92465,92466,92467″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot