FOLLOW US: facebook twitter

«Εγκαίνια νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας», το ίδιο προεκλογικό ανέκδοτο…

Ημερομηνία: 13-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Θέλει μεγάλο θράσος να προσπαθείς να εξαπατήσεις τους πολίτες για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η Υγεία τους και μάλιστα με το ίδιο ψέμα και πάλι σε προεκλογική περίοδο.

Μετά τα εικονικά εγκαίνια και τη φιέστα του Άδωνη Γεωργιάδη το Μάητου 2014 στη «νέα πτέρυγα» του Νοσοκομείου Αμαλιάδας η οποία δε λειτούργησε ποτέ, ετοιμάζονται τώρα να εγκαινιάσουν την ίδια πτέρυγα! Το ότι δεν έχουν διορίσει ούτε έναν γιατρό και το ότι λείπει ένας όροφος για να παραδοθεί το έργο, είναι για τη Νέα Δημοκρατία λεπτομέρειες και η οσμή σκανδάλου είναι άνευ σημασίας…

Αυτοί που άφησαν το Νομό με έναν παθολόγο για 170 χιλιάδες ανθρώπους, αυτοί που κατάντησαν τα Νοσοκομεία της Ηλείας να προσφέρουν υπηρεσίες υγείας ως εμβολιαστικά κέντρα ή υποτυπώδη Κέντρα Υγείας, αυτοί που έφεραν τη χώρα στην πρώτη θέση σε θανάτους λόγω covid, αυτοί που στον πυρήνα της ιδεολογίας τους έχουν την ιδιωτικοποίηση της Υγείας και κάθε Δημόσιου αγαθού, δεν πρόκειται να κρυφτούν πίσω από φιέστες και προσωπεία ευαισθησίας!

Τα ψέματά τους τελειώνουν τη μέρα των εκλογών!

Ο λαός της Αμαλιάδας, ο λαός της Ηλείας, ο λαός της Ελλάδας θα τους τιμωρήσει στις κάλπες!

Ο λαός που δεν ξεχνά τα «κατορθώματα» της Μητσοτάκης-Α.Ε. σε Υγεία-Παιδεία-Οικονομία-Θεσμούς και δεν θέλει να υποτιμούν τη νοημοσύνη του,
θα αναθέσει στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην κάλπη της 21ης Μαΐου, να ξαναστήσει όρθια όσα κατάστρεψε η Νέα Δημοκρατία!

ΟΜ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος