FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαίνια για την έκθεση-αφιέρωμα στον Τάκη Σινόπουλο

Ημερομηνία: 30-07-2024 | Συντάκτης:

-Στο Επιτάλιο από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Επί της Αλός»

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στο Επιτάλιο, εγκαινιάσθηκε η έκθεση – αφιέρωμα στον Τάκη Σινόπουλο, με τίτλο «Ας αφήσουμε τα λόγια, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει φέτος ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος «Επί της Αλός» για τον Ηλείο ποιητή.

Πολύς ήταν ο κόσμος που επισκέφθηκε το Αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου και θαύμασε τα έργα ζωγραφικής καλλιτεχνών που δημιούργησαν, εμπνευσμένοι από τον Τάκη Σινόπουλο. Οι εικαστικοί που συμμετέχουν στην έκθεση είναι oι: Τζένυ Ανδριοπούλου, Γεωργία Διονυσίου, Φωτεινή Καλλέργη, Γεράσιμος Κανάκης, Αγγελική Καρακωνσταντή, Κωνσταντίνος Μεραμβελιωτάκης, Στυλιανή Παπαθανασίου, Στέλιος Ράιδος και Θανάσης Ράττας.

Φέτος, ο Πολιτιστικός σύλλογος «Επί της αλός» θέλοντας να αναδείξει το έργο του μεγάλου αυτού ποιητή, λογοτέχνη και ζωγράφου, ο οποίος γεννήθηκε στο Επιτάλιο, πραγματοποιεί μια σειρά εκδηλώσεων. Μια από αυτές ήταν και ο μαθητικός διαγωνισμός ποίησης και ζωγραφικής που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο. Οι συμμετοχές από σχολεία του δ. Πύργου, πολλές.

Οι βραβεύσεις των μαθητών που συμμετείχαν θα γίνουν τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο Επιτάλιο. Οι ζωγραφιές των παιδιών, ωστόσο, φιλοξενούνται στην έκθεση και ομολογουμένως κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού.  

Για ακόμα μια φορά το Αρχοντικό πλημμύρισε από κόσμο. Το κοινό επισκέφθηκε τους χώρους της έκθεσης και απόλαυσε εδέσματα φτιαγμένα από μέλη του συλλόγου και εξαιρετικό κρασί από το τοπικό οινοποιείο «ΘΡΥΟΝ», το οποίο είναι ο χορηγός της έκθεσης.

👉Ημέρες λειτουργίας της έκθεσης :

Τετάρτη 31 Ιουλίου

Κυριακή 4 Αυγούστου

Πέμπτη 8 Αυγούστου και

Κυριακή 11 Αυγούστου

Ώρες λειτουργίας : 19.30 – 22.00


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot