FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Δημήτρη Κράλλη: «Είμαστε οι νικητές και οι ρυθμιστές στο δήμο Ήλιδας»

Ημερομηνία: 18-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86920″ img_size=”full”][vc_column_text]Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ», του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας, Δημήτρη Κράλλη. Πλήθος κόσμου, φίλοι της παράταξης και πολίτες που προσήλθαν αυθόρμητα,  άκουσαν με προσοχή την ομιλία του Δημήτρη Κράλλη, στην οποία ανέλυσε το διακύβευμα των εκλογών και το πρόγραμμα της παράταξής του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύη Βεργοπούλου και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Μανώλης  Αγιομυργιαννάκης,  Διονυσία Καζάκου, Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος, Γιώργος Τσαρούχας, Χρήστος Φωτόπουλος και Νικόλαος Χατζηγιάννης. Επίσης στην εκδήλωση απέστειλαν χαιρετισμό οι βουλευτές Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ , Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ενώ πριν την ομιλία του Δημήτρη Κράλλη απηύθυνε χαιρετισμό ο ιατρός, Σπύρος Λαμπρινός.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Δημήτρης Κράλλης αναφέρθηκε στο νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής: «Το νέο εκλογικό σύστημα ανατρέπει οριστικά το δημαρχοκεντρικό μοντέλο αυτοδιοίκησης, αφού ο αυριανός δήμαρχος δεν θα διαθέτει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η πραγματικότητα αυτή επιβάλλει στις παρατάξεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τη συναίνεση και τη συνεργασία. Γι’ αυτό σήμερα δεσμευόμαστε απέναντι στην αντιπολίτευση ότι θα της εκχωρηθεί η εξουσία να διαχειριστεί τα οικονομικά του δήμου, την κατασκευή των δημοτικών τεχνικών έργων και της καθαριότητας  με αντιδημάρχους που θα ορίσει η ίδια, γιατί εμείς θέλουμε μία αντιπολίτευση ευθύνης και συμμετοχής».

Στη συνέχεια περιέγραψε τα πεπραγμένα των προηγούμενων δημοτικών αρχών και το νοσηρό προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται από τους δύο εικονικούς μονομάχους, Λυμπέρη-Χριστοδουλόπουλο. «Μην τους πιστεύετε και μην τους φοβάστε. Εμείς είμαστε οι νικητές και οι ρυθμιστές στον Δήμο Ήλιδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του αφιερώθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης : «Θέλουμε να νικήσει η πολιτική και όχι ο Δήμαρχος. Θέλουμε να νικήσει η πολιτική, για να δεσμεύσει τον Δήμαρχο. Οι 12 δεσμεύσεις της παράταξης μας θα αλλάξουν τον οικονομικό-κοινωνικό-πολιτιστικό χάρτη του Δήμου Ήλιδας. Δεν θέλουμε άλλη μία χαμένη θητεία. Δεν θέλουμε ανάπτυξη ξανά για τους εργολάβους. Θέλουμε τη στροφή του Δήμου Ήλιδας στην παραγωγή οικονομικής υπεραξίας, που θα δημιουργήσει εισόδημα υπέρ της τοπικής κοινωνίας και θέσεις εργασίας για τη νέα γενιά».

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» τονίζοντας ότι: «Στο δικό μας συνδυασμό δεν έχουν θέση οι εκπρόσωποι του εναλλασσόμενου και συναλλασσόμενου παραγοντισμού. Ο δικός μας συνδυασμός συγκροτείται από τις υγιείς, προοδευτικές, ελεύθερες, δυνάμεις της κοινωνίας μας, που ρίχνονται στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με μοναδικό κίνητρο τη διάθεση προσφοράς στον τόπο τους».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot