FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» στα 67 του ο εκπαιδευτικός Γιώργος Μουρτεζάς

Ημερομηνία: 23-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες σε ηλικία 67 ετών ο εκπαιδευτικός Γιώργος Μουρτεζάς από τον Πύργο, νικημένος από τον καρκίνο, σκορπίζοντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Μουρτεζάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής, τόσο ως άνθρωπος και ως εκπαιδευτικός, αφού υπήρξε δάσκαλος και μέντορας για εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες του Πύργου.

Είχε διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ είχε συμμετάσχει και στο εγχείρημα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου στο παρελθόν. Παράλληλα, είχε ενεργό συμμετοχή στα κοινά, καθώς ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία και είχε κατέλθει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Στάθη Κάννη.

Τα τελευταία χρόνια έδινε δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη αποδείχθηκε άνιση… Ήταν παντρεμένος με τη Μαργαρίτα και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Μίνα.

Η κηδεία του θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής σήμεραστις 4μ.μ. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος. Mourtezas


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος