FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» σε ηλικία 86 ετών ο Διονύσης Θ. Γεωργουλόπουλος

Ημερομηνία: 10-05-2024 | Συντάκτης:

Σε ηλικία 86 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Θ. Γεωργουλόπουλος σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, στην γενέτειρα του, Τριπόταμα Καλαβρύτων αλλά και στις τ.κ. Ραχών και Ανεμοχωρίου, αφού από τις αρχές του 1973, ζούσε στην Στροφυλιά Ραχών, στην αποξηραμένη λίμνη Αγουλινίτσας, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό.

Όλη του τη ζωή, από μικρό παιδί, ασχολήθηκε με την γη και την κτηνοτροφία, είχαν κτηνοτροφική μονάδα προβάτων, μια δύσκολη δουλειά με πολλές απαιτήσεις. Ένας άνθρωπος ανοιχτόκαρδος, γεμάτος καλοσύνη, που του άρεσε να διηγείται ιστορίες και όλοι οι υπόλοιποι της συντροφιάς να απολαμβάνουν. Με την σύζυγό του Αννέτα Γεωργουλοπούλου -που εδώ και χρόνια τραγουδάει την παράδοση και υπηρετεί το δημοτικό τραγούδι με αγάπη συνεργαζόμενη πολλές φορές με τον καθηγητή Εθνομουσικολογίας Λάμπρο Λιάβα- ευτύχησαν να αποκτήσουν μια ωραία οικογένεια με πέντε παιδιά, που ανάστησαν μέσα από την βιοπάλη και τον αγώνα τους στην κτηνοτροφία, ενώ τα παιδιά τους με τη σειρά τους, τους χάρισαν και τέσσερα εγγόνια.

Η κηδεία του Διονύση Γεωργουλόπουλου θα τελεστεί το Σάββατο 11 Μαΐου στις 12 ο μεσημέρι, στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου στα Τριπόταμα Αχαίας, στην γενέτειρά του.

Η «Πρωινή» και το proini.news εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος