FOLLOW US: facebook twitter

Έφυγε η ανθρωπιστική βοήθεια με προορισμό την Τουρκίας και Συρία

Ημερομηνία: 16-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Από το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηλείας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας και τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΑΕΕ Πύργου

Από την πρώτη στιγμή το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηλείας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας και τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΑΕΕ Πύργου μαζί με άλλους φορείς του κινήματος κάλεσαν τους εργαζόμενους, τον λαό της Ηλείας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η προσφορά των εργαζόμενων, συνταξιούχων κ.α για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που γινόταν στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, αφού από την πρώτη ημέρα μέχρι  και την τελευταία έρχονταν εργαζόμενοι για να δώσουν το δικό τους μερίδιο  αλληλεγγύης τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.  Οπως τονίζουν οι εκπρόσωποι των παραπάνω σωματείων “Αφού και εμείς  έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα και στον νομό μας, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του  λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό.”   Η ανθρωπιστική βοήθεια έχει ήδη φύγει από τον Πύργο για την Αθήνα όπου θα συγκεντρωθούν σε ένα κεντρικό σημείο και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα φύγει με φορτηγά που θα συνοδεύουν μέλη του ΠΑΜΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot