FOLLOW US: facebook twitter

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αμαλιαδίτης προπονητής, Γιάννης Δανίκας

Ημερομηνία: 30-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σοκ στο ηλειακό ποδόσφαιρο καθώς ο Αμαλιαδίτης προπονητής ποδοσφαίρου Γιάννης Δανίκας έφυγε σήμερα αργά το απόγευμα από τη ζωή. Ο Δανίκας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Παρασκευή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και από κει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη και έμφραγμα, γεγονός που επιδείνωσε ραγδαία την κατάστασή του και σήμερα δεν άντεξε τελικά κι έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Ο Δανίκας είχε παίξει ποδόσφαιρο στον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ ως προπονητής είχε θητεύσει στον πάγκο πολλών ηλειακών ομάδων, όπως στον Αετό Αλποχωρίου απ’ όπου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, τον Α.Ο. Κάστρου, με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα στην Α1 Κατηγορία Ηλείας και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική τότε, τη Δόξα Ν.Μανωλάδας, τη Δάφνη Ανδραβίδας, την Προοδευτική, τον Ηλειακό Βαρθολομιού, αλλά και εκτός Ηλείας στον Α.Ο. Κυπαρισσίας. Εργάστηκε όμως και ως τεχνικός διευθυντής, στην Πελλάνα τη σεζόν 2018-2019, αλλά και στον Α.Ο. Κυπαρισσίας την περσινή αγωνιστική περίοδο.
O Γιάννης Δανίκας, πέρα από επιτυχημένος προπονητής, ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος