FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» στα 52 του ο Κων/νος Κολοβάδης

Ημερομηνία: 20-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Κολοβάδης από το Γούμερο, σε ηλικία μόλις 52 ετών, ύστερα από σκληρή με σοβαρή ασθένεια τα τελευταία δύο χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την Ηλεία.

Ο Κωνσταντίνος Κολοβάδης, πατέρας δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και της Ολυμπίας. Υπόδειγμα ανθρώπου και επαγγελματία, υπηρετούσε ως πυροσβέστης στο ΠΚ Αρχαίας Ολυμπίας επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα καθήκοντος κάθε φορά που καλούνταν να βοηθήσει και να προστατέψει τους συμπολίτες του.

Παράλληλα, ήταν άνθρωπος με διάθεση για προσφορά στον τόπο του και συμμετείχε ενεργά στα κοινά, διατελώντας πρόεδρος της ΤΚ Γουμέρου του δήμου Πύργου. Στις πρόσφατες εκλογές αποδέχθηκε την πρόσκληση του Αντώνη Καράμπελα και ήταν υποψήφιος στη ΔΕ Ωλένης με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πύργος-Έργο Πολιτών». Η κηδεία του τελέστηκε χθες το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Γουμέρου. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος