FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» ο δικηγόρος Νίκος Φραγκογιαννόπουλος

Ημερομηνία: 18-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πλήρης ημερών, «έφυγε» το Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών, ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός δικηγόρος Νίκος Σ. Φραγκογιαννόπουλος από την Αμαλιάδα.

Ο Νίκος Φραγκογιαννόπουλος, άφησε το θετικό του στίγμα στα κοινά της Ηλείας, έχοντας διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος και γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργό μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. στην Ηλεία καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας.

Άσκησε τη δικηγορία για περισσότερα από 50 χρόνια έχοντας αναλάβει πλήθος σημαντικών υποθέσεων, ενώ ήταν και Επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Η κηδεία του διακεκριμένου Ηλείου δικηγόρου, έγινε χθες το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αμαλιάδας όπου περιορισμένος λόγω κορονοϊού αριθμός συγγενών και φίλων του είπαν το τελευταίο αντίο.

Συλληπητήριος Χαιρετισμός από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, αποχαιρετησε με ανακοίνωση του, τον Νίκο Φραγκογιαννόπουλο.

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας καταγράφει σήμερα 16 Ιανουαρίου 2021 μια μεγάλη απώλεια στο πρόσωπο του αείμνηστου πλέον και διακεκριμένου μέλους του, του Νίκου Φραγκογιαννόπουλου.

Μετά από μία μεγάλη και λαμπρή παρουσία στα έδρανα των δικαστηρίων <<ο δικός μας>>  Νίκος μας αποχαιρέτησε σήμερα πλήρης ημερών, αφήνοντας πίσω του θλίψη για την απώλεια του, αλλά και περηφάνια για την όλη παρουσία του ανάμεσά μας για πάνω από 50 χρόνια. Τίμησε με τον εξαιρετικό και υποδειγματικό τρόπο τον ρόλο του ως υπερασπιστής του δικαίου και διαδραμάτισε επίσης κύριο και καταλυτικό τρόπο με την κοινωνική δραστηριότητά του.

Πανταχού παρών σε όλες τις εκδηλώσεις έδινε το παρών και σφράγισε με την παρουσία του μια ολόκληρη εποχή στην περιοχή μας.

Δυστυχώς  οι υγειονομικές συνθήκες και οι απαγορεύσεις των κοινωνικών συναθροίσεων δεν μας δίνουν το δικαίωμα να χαιρετίσουμε έναν υπέροχο άνθρωπο, καταξιωμένο επιστήμονα και έναν πνευματικό δημιουργό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σεβαστέ συνάδελφε και δάσκαλε όλων μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αθανάσιος Θεοδόσης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος