FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» από τη ζωή ο καθηγητής Τάκης Παρράς – Τον πρόδωσε η καρδιά του…

Ημερομηνία: 22-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε ηλικία 66 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο, «έφυγε» από την ζωή προχθές το απόγευμα, ο  καθηγητής αλλά και άνθρωπος του αθλητισμού,  Τάκης Παρράς από τον Πύργο. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας και τελικά τον πρόδωσε η καρδιά του.

Σαν εκπαιδευτικός στην μακρόχρονη πορεία του στην εκπαίδευση υπηρέτησε στο Τεχνικό Λύκειο Πύργου, στο Λύκειο Βασιλακίου, το 2ο ΓΕΛ Πύργου και το 3ο ΓΕΛ Πύργου όπου υπήρξε και Διευθυντής. Ωστόσο η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν γνωστή σε όλους, στην δεκαετία του 1990 ασχολήθηκε με το βόλεϊ και την ΓΕΠ και πολλά παιδιά κάτω από τη δική του προτροπή αγάπησαν το άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα και μετέπειτα υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Πυργέα.

Η κηδεία του Παναγιώτη Παρρά τελέστηκε χθες το απόγευμα στον Ι. Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Ροβιάτα από όπου καταγόταν όπου η οικογένειά του, φίλοι, γνωστοί, ο εκπαιδευτικός κόσμος, παλιοί μαθητές του και αθλητές που θήτευσαν κοντά του αλλά  και άνθρωποι του αθλητισμού από τον Πύργο,  είπαν το τελευταίο αντίο στον Τάκη που έφυγε πρόωρα.  Μάλιστα, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Πύργου του οποίου υπήρξε όπως προαναφέραμε Διευθυντής, κύρηξε την 21η Ιουνίου ως Ημέρα Πένθους για το σχολείο τους…

Ψήφισμα για το θάνατο του Παναγιώτη Παρρά

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του πρώην Διευθυντή του Σχολείου Παναγιώτη Παρρά, εκτιμώντας την προσφορά του στην εκπαίδευση, και σε ένδειξη πένθους,  σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να κηρυχθεί η Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, ημέρα της κηδείας, ημέρα πένθους για το Σχολείο.

3. Να κυματίζει μεσίστια η Σημαία του Σχολείου την ημέρα της κηδείας.

4. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία.

5. Αντί στεφάνου να κατατεθεί από το Σύλλογο ποσό στη μνήμη του στο Χαμόγελο του Παιδιού.

6. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος