FOLLOW US: facebook twitter

Εφτά οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ήλιδας – Ορίστηκαν και επίσημα από τον Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη

Ημερομηνία: 06-09-2019 | Συντάκτης:

Στον ορισμό και επίσημα, των αντιδημάρχων που θα πλαισιώνουν το ηγετικό σχήμα της νέας δημοτικής αρχής,  προχώρησε ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης. Το νέο σχήμα απαρτίζεται από πέντε έμμισθους τα ονόματα των οποίων η «Πρωινή» είχε δημοσιεύσει προχθές καθώς και δυο άμισθων.

Νέοι αντιδήμαρχοι είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Αβραάμ Μπούρας, ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος, ο Θανάσης Φουντάς, ο Βαγγέλης Χριστοφόρου, ο Ανδρέας Παπαδάκος και ο Θανάσης Γεωργόπουλος.

Ειδικότερα, στον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο μεταβιβάζονται οι κατά τόπον αρμοδιότητες για την Δημοτική Ενότητα Πηνείας (παρακολούθηση έργων, μέριμνα εξοπλισμού, συνεργασία με προέδρους) αλλά η ευθύνη παρακολούθησης των προγραμμάτων ΟΠΑΑΧ – LEADER.

Στον κ. Αβραάμ Μπούρα μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες επί της Διεύθυνσης Διοίκησης & Πρόνοιας, της Διεύθυνσης Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και του Δημοτικού Αλιευτικού Καταφυγίου Παλουκίου.

Στον κ. Βασίλη Ζαχαρόπουλο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες επί της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών και την έκδοση αδειών ταφής.

Στον κ. Θανάση Φουντά μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες επί των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης, Χωροταξίας & Περιβάλλοντος (εκτός του Τμήματος Περιβάλλοντος).

Στον κ. Ευάγγελο Χριστοφόρου μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες επί της Διεύθυνσης Καθαριότητας Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου, ο συντονισμός και η επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας, η συντήρηση οδοποιίας με ίδια μηχανήματα, οι δράσεις για τα αδέσποτα ζώα, η εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων.

Άμισθοι αντιδήμαρχοι ορίζονται ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος ο οποίος θα έχει την εποπτεία και το συντονισμό επί των θεμάτων Απόδημου Ελληνισμού, θέματα Εθελοντισμού & Τρίτης Ηλικίας, Ομογένειας – Λαϊκής Παράδοσης – Λαογραφίας καθώς και το συντονισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής και των Αντιδημάρχων, επίσης άμισθος αντιδήμαρχος ορίζεται ο κ. Θανάσης Γεωργόπουλος ο οποίος θα έχει την εποπτεία και το συντονισμό επί των θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουριστικής Ανάπτυξης και Ενίσχυσης της Απασχόλησης.

Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Ζαχαρόπουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ο Αβραάμ Μπούρας.

Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ορίζονται οι αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Χριστοφόρου και Βασίλης Παπαδόπουλος και μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τον Θανάση Φουντά και τον Βασίλη Ζαχαρόπουλο.

Η θητεία των αντιδημάρχων ορίζεται έως τις 6/11/2020.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος