FOLLOW US: facebook twitter

Ευχήθηκαν καλούς αγώνες και επιτεύξιμους στόχους

Ημερομηνία: 07-02-2023 | Συντάκτης:

Ο “Μαραθώνιος Ολυμπίας” και το Τμήμα Εθελοντισμού δήμου Πύργου έκοψαν την πίτα του

Το σωματείο «Μαραθώνιος Ολυμπίας» και το «Τμήμα Εθελοντισμού Δήμου Πύργου» μέσα σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα έκοψαν την πίτα τους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύργου, Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε τις πίτες, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ηλία Παπαγγελή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρόεδροι και μέλη εθελοντικών συλλόγων που στηρίζουν πάντα και τον Μαραθώνιο Ολυμπίας και το Γραφειο Εθελοντισμού.

Τις πιτες εκοψαν μαζι με τον δήμαρχο Πύργου κ. Π. Αντωνακόπουλο ο πρόεδρος του Μαραθωνίου Ολυμπίας κ Δ. Κωσταριάς και ο υπεύθυνος του Γραφειου εθελοντισμού και αντιδήμαρχος Πύργου κ. Γ. Πλεμμένος που ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία, καλούς αγώνες και το 2023 να είναι μια χρονιά ελπίδας και αισιοδοξίας με επιτεύξιμους στόχους.

Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρών και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος, ο επικεφαλής της Κ.Ο ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης, οι εκπρόσωποι των βουλευτών Ηλείας Δ. Αυγερινοπουλου , Αν. Νικολακόπουλου και. Δ. Καλαματιανού, ενώ παρευρέθηκαν ακόμα η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύργου κ. Ρούλα Τζανέτου , ο Γ.Γ Δήμου Πύργου κ. Γιάννης Βαρελάς και εκπρόσωπος του κ. Λ. Βαρουξή.

Τυχεροί της εκδήλωσης ήταν ο Σταύρος Τσιπολίτης και ο Τάκης Δίπλας, που κέρδισαν το φλουρί από τις δυο πίτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος