FOLLOW US: facebook twitter

«Ευχή και κατάρα!»

Ημερομηνία: 20-06-2024 | Συντάκτης:

Την 1η Ιουλίου η χοροθεατρική παράσταση της Σχολής Χορού «Ζωή Ανδρίτσου» στο Θέατρο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας

«Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο προκατειλημμένος ή προκατειλημμένη είστε; Έχετε αναλογιστεί πόσο στερεωμένες είναι μέσα σας οι προκαταλήψεις και οι δεισιδαιμονίες με τις οποίες ερχόμαστε όλοι σε επαφή χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε από την πρώτη ημέρα που αποκτούμε συνείδηση της ύπαρξης μας;».

Το θέμα αυτό, πραγματεύεται η χοροθεατρική παράσταση με τίτλο «ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ!» που θα παρουσιάσει την Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ, στο Θέατρο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας, η Σχολή Χορού «Ζωή Ανδρίτσου».

«Μια μαύρη γάτα και ένα «καταραμένο» κορίτσι θα δείξουν σε όλους μας πόσο βαθιά ριζωμένες είναι ορισμένες προκαταλήψεις μέσα μας. Και με έναν ανατρεπτικό και παράδοξο τρόπο θα βαλθούν να τις ξεριζώσουν! Θα τα καταφέρουν;

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ!

Μια εντυπωσιακή χοροθεατρική παράσταση που  μας ταξιδεύει στον πιο αχαρτογράφητο κόσμο. Στον ανθρώπινο νου! Ελάτε μαζί μας σε ένα λυτρωτικό ταξίδι απαλλαγής από όσα μας κρατούν σαν άγκυρες δεμένους στις προκαταλήψεις μας. Ένα ταξίδι γεμάτο γέλιο, μυστήριο, αγωνία και συγκίνηση!». Μην την χάσετε!

Δευτέρα 1/7/2024

Θέατρο Φλόκα Αρχαία Ολυμπία

Ώρα Έναρξης: 21:15

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot