FOLLOW US: facebook twitter

Ευχές βουλευτών & αιρετών

Ημερομηνία: 23-12-2023 | Συντάκτης:

Η Γέννηση του Χριστού να γεμίσει με φως τις καρδιές μας!

Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, είναι ημέρες χαράς και αγάπης που δυναμώνουν τις προσδοκίες μας για έναν καλύτερο κόσμο. ‘Έναν κόσμο δημιουργίας, αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, όπου ενωμένοι θα εργαστούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την πατρίδα μας, για τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές.

 Η Γέννηση του Χριστού να γεμίσει με φως τις καρδιές όλων και να χαρίσει υγεία, αγάπη, ευτυχία, ελπίδα, χαμόγελα, επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη.

Εύχομαι ειρήνη σε όλο τον κόσμο, με λιγότερες αδικίες και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά σε όλους!

Ανδρέας Νικολακόπουλος, Βουλευτής Ηλείας


Αγαπημένοι μου φίλοι και συμπολίτες,

    Τα φετινά Χριστούγεννα ας αναδείξουμε το μήνυμα της Αγάπης και της Ελπίδας, ας κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και την προσφορά ως ουσιαστική στάση ζωής.

    Η Γέννηση του Ιησού Χριστού ας μιλήσει στις καρδιές όλων μας, με αισιοδοξία και δύναμη, με πίστη και ελπίδα. Σήμερα, το μήνυμα της Ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

    Τα βήματα ανάπτυξης που ήδη αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο, η σταθερότητα και η αισιόδοξη προοπτική μέσα από τις πολιτικές και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, που έχουν απομακρύνει τα αδιέξοδα, αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και ξεκάθαρου οράματος για την χώρα, ας φωτιστούν από το Θείο φως της Βηθλεέμ και ας πορευθούμε στις αληθινές αξίες της ζωής, κοιτώντας μπροστά, ένα φωτεινότερο μέλλον.

    Τα φετινά Χριστούγεννα ας κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο και τη φύση και ας ασκήσουμε την προσφορά ως ουσιαστική στάση ζωής.

    Ας σταθούμε κοντά σε όσους μας έχουν περισσότερη ανάγκη, τους ηλικιωμένους συγγενείς, τους φίλους και τους γείτονές μας, τα παιδιά μας, τα άτομα με αναπηρία, στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

    Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, παντού στη χώρα και στον κόσμο. Με υγεία και δύναμη, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Χρόνια Πολλά!

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ηλείας


Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να φωτίσουν τις ψυχές και τις καρδιές μας. Να φωτίσουν με χαμόγελο τα χείλη μας.

Η γέννηση του Χριστού συμβολίζει τη δύναμη που έχουν η πίστη, η αγάπη και η προσφορά.

Καθημερινά ψάχνουμε εκείνες τις στιγμές που θα μας δώσουν ελπίδα, δύναμη και χαρά. Αυτά τα Χριστούγεννα, ας σηκώσουμε το βλέμμα για να ανακαλύψουμε τη χαρά που είναι κοντά μας. Στα μάτια των παιδιών μας, των συγγενών μας και όλων των αγαπημένων μας προσώπων.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας ανοίξουμε την πόρτα μας στην αγάπη και την ελπίδα.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους πολίτες της Ηλείας και σε κάθε οικογένεια, καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευημερία.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.

Μιχάλης Κατρίνης, Βουλευτής Ηλείας


Το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας. Είναι φάρος ελπίδας, που φωτίζει τη ζωή μας και οδηγεί στον δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε πράξη όλα όσα πρεσβεύει, όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά κάθε ημέρα, σε κάθε δράση και συμπεριφορά μας. 

Να είμαστε διαρκώς δίπλα και να στηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας και κυρίως όσους το έχουν ανάγκη. Να κάνουμε περισσότερο χαρούμενη και εύκολη την καθημερινότητά τους. Και να μη σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο ανθρωπιάς και ευημερίας για όλους, με κοινωνική δικαιοσύνη. Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις Ηλείες και τους Ηλείους, καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά!

Διονύσης Καλαματιανός βουλευτής Ηλείας


Η Γέννηση του Χριστού «γεννά» πάντα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, σ’ ένα κόσμο χωρίς βία και πόνο, με ειρήνη και αγάπη.

Τα φετινά Χριστούγεννα, ας αποτελέσουν την αφορμή για περισυλλογή, αναστοχασμό  και επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων, των αρχών και των αξιών μας στη ζωή, βάζοντας στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία, χαρά, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Βασίλειος Κων. Γιαννόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας



Αυτά τα Χριστούγεννα, ας αντλήσουμε δύναμη από την πίστη μας για να ενισχυθούν οι αξίες της αλληλεγγύης, της προσφοράς  και της συνεργασίας, κι ας σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας με αγάπη.  

Στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου  στην Ηλεία, την Δυτική Ελλάδα την Ολυμπιακή μας Περιφέρεια  εκφράζω από  καρδιάς  τις θερμότερες  ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα,  για εκπλήρωση των προσωπικών και οικογενειακών πόθων τους.   

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Θεόδωρος Βασιλόπουλος,

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας 


Αγαπητές/οί συντοπίτες,

Η γιορτή των Χριστουγέννων, με τη γέννηση του Θεανθρώπου, φέρνει την ελπίδα και γεννά την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο στις ζωές μας, σκορπίζει παντού τη χαρά, και η αγάπη φωλιάζει σε κάθε καρδιά.

Αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα θέλουμε να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ηλείας, να φέρει χαμόγελα ευτυχίας, να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο, να λυτρώσει από τη μοναξιά, να διώξει τον φόβο…

Και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι και συναδελφωμένοι, γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων δεν εμφανίζεται με ένα μαγικό ραβδάκι. Κρύβεται στις ψυχές μας και είναι η αγάπη και ο σεβασμός μας προς τους συνανθρώπους μας, αλλά και προς τον εαυτό μας. Είναι η αλληλεγγύη και η ανιδιοτέλεια των πράξεών μας που μας δυναμώνει στους καθημερινούς μας αγώνες και δείχνει τον δρόμο για ένα πιο φωτεινό αύριο!

Με τις παραπάνω σκέψεις σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία, Ευημερία και αγάπη σε κάθε σπιτικό!

Ο ΑντιπεριφερειάρχηςΔυτ. Ελλάδας Αθλητισμού, Εθελοντισμού &Ολυμπισμού

Δημήτρης Γεωρ. Νικολακόπουλος


Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας αγγίξει τις καρδιές όλων μας, αναδεικνύοντας την αξία της αγάπης για το συνάνθρωπο και την αξία της αλληλεγγύης προς τους αδύναμους.

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να χαρίσουν χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές, να χαρίσουν σε αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει και να συμβάλλουν στην ενότητα και την πρόοδο για την ανάπτυξη του τόπου και της πατρίδας μας.

Στον τόπο μας έχουμε επιτύχει πολλά και έχουμε διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα στο αύριο.

Ας αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε και ενωμένοι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε, ώστε να δώσουμε προοπτική και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο μας και τα παιδιά μας.  

Υποδεχόμαστε το 2024 με ελπίδα και την ευχή να είναι ένα ευτυχισμένο και αισιόδοξο έτος, με λιγότερες αδικίες, όπου θα κυριαρχήσουν το πνεύμα αλληλεγγύης, η αγάπη και ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και θα εκπληρωθούν όλες οι προσδοκίες.  

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2024!

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Γιάννης Λυμπέρης, Δήμαρχος Ήλιδας


Οι γιορτινές ημέρες και ιδιαίτερα αυτές των Χριστουγέννων προκαλούν σε όλους μας συναισθήματα και σκέψεις σχετικά με την πορεία, τους στόχους και τις αξίες που θέλουμε να χαρακτηρίζουν τη ζωή μας.

Στις σκέψεις μας κυριαρχεί η ελπίδα, η αγάπη, η αλληλεγγύη, η προσφορά προς το συνάνθρωπο και η καρδιά μας ανοίγει για να κατανοήσει και να δεχτεί ότι για μια ειρηνική κοινωνία απαιτείται σεβασμός και ανεκτικότητα στο διαφορετικό, κατανόηση και αποδοχή στο έξω και μακριά από εμάς. Και βέβαια στοργή και βοήθεια στον αδύναμο, το μικρό, τον ανήμπορο.

Όλα αυτά αβίαστα συμβαίνουν όταν κυριαρχεί στη ζωή μας η αγάπη που τη γεμίζει με χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα και ανθρωπιά.

Η αγάπη είναι η ουσία του μηνύματος των Χριστουγέννων.

Εύχομαι σε όλους υγεία,

Χρόνια πολλά – Καλά Χριστούγεννα

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Σάκης Μπαλιούκος


Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας, αλλά και μια ευκαιρία να αναλογιστούμε τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε, με αυτοκριτική διάθεση, ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.  

Ας «ανοίξουμε»  τις καρδιές μας και ας αφήσουμε το άστρο της Βηθλεέμ να πλημμυρίσει με καλοσύνη, ελπίδα και αγάπη τις καρδιές όλων μας, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής περιόδου, γεμάτης αγάπη, χαρά και κοινωνική αλληλεγγύη.

Εύχομαι ολόψυχα, καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ανθρωπιά!

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Στα φετινά Χριστούγεννα ας ετοιμάσουμε τη φάτνη της καρδιάς μας για να υποδεχθούμε τον φωτοδότη Κύριο ως Σωτήρα και Λυτρωτή που μας δείχνει τον δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Όταν η λάμψη του Άστρου της Βηθλεέμ και η αύρα του Αγίου Δωδεκαημέρου δώσουν τη θέση τους στην ρουτίνα της καθημερινότητας, να μείνουν στην ψυχή μας τα συναισθήματα που ένιωσαν οι ποιμένες και οι μάγοι, όταν προσκύνησαν τον τεχθέντα Βασιλέα.

«Χριστός γεννάται δοξάσατε…»! Εύχομαι ολόψυχα η λαμπρή Δεσποτική εορτή, να χαρίσει σε όλους υγεία και ειρήνη, ένα κόσμο χωρίς βία,  και πολέμους, σηματοδοτώντας ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας.

Ευφρόσυνα, ευλογημένα Χριστούγεννα!

Ανδρέας Μαρίνος, Δήμαρχος Πηνειού


Η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει υγεία, όνειρα και χαμόγελα.

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Νίκος Καλάκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος