FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο μήνυμα Θεόδωρου Χρ.Βασιλόπουλου

Ημερομηνία: 12-10-2023 | Συντάκτης:

Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι, 

Στον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας  θέλω να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη μας Νεκτάριο Φαρμάκη  και όλους τους συνυποψηφίους για τον μεγάλο αγώνα και την  άξια  νίκη που πέτυχε ο συνδυασμός μας  «Μπροστά για όλους».    

Μετά από έναν έντιμο , αξιοπρεπή και καθαρό προσωπικό αγώνα  θέλω να ευχαριστήσω, με όλη μου την καρδιά, όσους και όσες με  εμπιστεύτηκαν  με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Επιθυμώ επίσης να  ευχαριστήσω και εκείνους που για διάφορους λόγους δεν με ψήφισαν και δεν έτυχα της εμπιστοσύνης τους.

 Δεσμεύομαι απέναντι σας ότι θα συνεχίσω να  συμβάλλω τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Περιφερειακής μας ενότητας και ευρύτερα της Δυτικής Ελλάδας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας  διαθέτει ένα μεγάλο «οπλοστάσιο» πλεονεκτημάτων, που στηρίζει τη δουλειά των εκλεγμένων να φέρουν ικανά αποτελέσματα, μέσα από σωστές και συντονισμένες προσπάθειες.

Συνεχίζουμε το έργο για μια Ηλεία που ονειρευόμαστε , για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.  

Ευχαριστώ όλους τους φίλους  και τους συνεργάτες που με ακολούθησαν  σε αυτή την νικηφόρα πορεία. 

 Ευχαριστώ  ακόμα θερμά την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τους γονείς μου και τα αδέρφια μου  για την αμέριστη στήριξη που μου πρόσφεραν.    

Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά για την εμπιστοσύνη σας!

Θεόδωρος Χρ.Βασιλόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας –Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot