FOLLOW US: facebook twitter

Άννα Κορτέση: «Θα εργαστώ για όλους!»

Ημερομηνία: 21-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα για να εκφράσουν τη χαρά και την ευγνωμοσύνη προς όσους με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Βλέποντας το αποτέλεσμα της 15ης Οκτωβρίου, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο κόσμος επιθυμούσε να πνεύσει στο Δήμο Ήλιδας αέρας αλλαγής.

Το ποσοστό της πρώτης Κυριακής μπορεί να μην έδωσε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε εμείς ως παράταξη στη διεκδίκηση του Δήμου, ωστόσο έδειξε το δρόμο τόσο σε εμάς, όσο και στην παράταξη του κ. Χριστοδουλόπουλου, πως μόνο με τη σύμπραξη δυνάμεων μπορεί να επέλθει η αλλαγή που όλοι ονειρευόμαστε. Ούτως ή άλλως, ο στόχος των δύο παρατάξεων είναι ένας και κοινός. Ο Δήμος που μέσα στην περασμένη τετραετία γνώρισε μόνο παρακμή, θα καταφέρει να μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και να γίνει πιο προσιτός για τους πολίτες του.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη στήριξη του κόσμου, αλλά πολύ περισσότερο από την προσπάθεια που κατέβαλα όλους αυτούς τους μήνες για να μεταφέρω το πρόγραμμα της παράταξής μας σε κάθε πολίτη ξεχωριστά. Οι ψήφοι που μου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, αποτελούν το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα διαρκή προσωπικό αγώνα προς όφελος όλων των συμπολιτών μου.

Αυτό που υπόσχομαι στον καθένα ξεχωριστά, είναι πως δε θα επιτρέψω καμιά ενέργεια εις βάρος των δημοτών και πάντα θα λειτουργώ προς όφελός τους. Άλλωστε, οι πολίτες είναι αυτοί που μου έδωσαν τη δυνατότητα να βρίσκομαι στη συγκεκριμένη θέση και αυτούς θα πρέπει να τιμήσω με τον αγώνα μου.

Η Ήλιδα οφείλει να λάβει πίσω τη χαμένη αίγλη της. 

Οι δημότες οφείλουν να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρετε η καθημερινότητα που τους αξίζει. 

Αλλά προπάντων, οφείλουμε να αγωνιστούμε για το μέλλον των παιδιών μας και να τους προσφέρουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να παραμείνουν στην πόλη τους και να μεγαλουργήσουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος