FOLLOW US: facebook twitter

Έδωσαν αίμα, χάρισαν ζωή: Εθελοντική αιμοδοσία στο 4ο δημοτικό σχολείου Πύργου

Ημερομηνία: 13-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με ικανοποιητική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου με την συνεργασία του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Η αιμοδοσία έγινε στο χώρο του σχολείου, όπου συμμετείχαν παλιοί εθελοντές, γονείς μαθητών, εκπαιδευτικοί και πολίτες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 10 πολύτιμες μονάδες αίματος.

Η Τράπεζα Αίματος του σχολείου λειτουργεί από το 2013 και συνεχίζει ως σήμερα να συγκεντρώνει αίμα με κατά καιρούς αιμοδοσίες, δίνοντας ελπίδα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Όλοι οι εθελοντές υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο από τη Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου Κωνσταντίνα Πανέτα – Κωνσταντακοπούλου και στη συνέχεια αιμοδότησαν με τη βοήθεια των νοσηλευτριών του Σταθμού Αιμοδοσίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησε όλους τους αιμοδότες για τη συγκινητική παρουσία τους καθώς και το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου για τη σημαντική συμβολή του στην αιμοδοσία και ευχήθηκε το αίμα που συγκεντρώθηκε να είναι πολύτιμο για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος