FOLLOW US: facebook twitter

Έχετε κ πρόεδρε την αγάπη και την στήριξη όλων μας

Ημερομηνία: 14-02-2025 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ευχές για αγαστή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηλείας και προσωπικές ευχές για «καλή επιτυχία» στον πρόεδρο του φορέα, κ Κώστα Λεβέντη, μετέφερε κατά το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, κατά την διάρκεια της κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Ηλείας.

 Έχετε -κύριε πρόεδρε- την αγάπη και την αμέριστη στήριξη όλων μας. Η αποψινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου, δείχνει ότι χαίρετε της εκτίμησης όλων, μεταξύ των οποίων και των εκπροσώπων της Πολιτείας σε ανώτατο επίπεδο.

Θα έχετε τη στήριξή των αυτοδιοικητικών της Ηλείας κι εμείς θέλουμε τη στήριξή σας, για τα τόσα ζητήματα των δήμων και συνολικά του τόπου. Αυτά τα προβλήματα -δυστυχώς- είναι πολλά και δυσεπίλυτα, αφού το 2025 μιλάμε ακόμα για υποστελέχωση των νοσοκομείων, για έλλειψη βασικών υποδομών όπως ο σιδηρόδρομος, για έλλειψη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

olympia