FOLLOW US: facebook twitter

Έχασε τη μάχη ο 60χρονος Νίκος Λιούρης που τραυματίστηκε χθες σε τροχαίο στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 25-02-2022 | Συντάκτης:
Ο άτυχος Νίκος Λιούρης χθες το πρωί γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου τον αποθανάτισε ο φακός του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου.

Έχασε δυστυχώς τη μάχη ο 6Οχρονος υπάλληλος του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, Νικος Λιούρης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο κέντρο της Αμαλιάδας το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης και λίγες ώρες μετά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία και τους συναδέλφους του. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι το πρωί της ίδιας μέρας γιόρταζε όπως όλοι την Τσικνοπέμπτη ψήνοντας και κερνώντας σουβλάκια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο οδηγών, του 53χρονου και ενός 25χρονου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες της ΠΥ Αμαλιάδας, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα αρχικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Εκεί ο 53χρονος διασωληνώθηκε άμεσα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, έγινε η διακομιδή του σε Νοσοκομείο της Πάτρας. Δυστυχώς, λίγες ώρες μετά κατέληξε, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος