FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Α.Α.Ν. Ν. Ηλείας και Αίας παρέδωσαν τα έσοδα από τον αγώνα με την Εθνική Ενόπλων στο Δήμο Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την περασμένη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ζώης Υφαντής Π.Ν. με τον Αντιπρόεδρο Αντιπλοίαρχο (Ε) ε.α. Αναστάσιο Αράπογλου Π.Ν., το Μέλος του Δ.Σ. Πλωτάρχη Λ.Σ. ε.α. Παναγιώτη Κρουστάλη, τον Πρόεδρο του Αίαντα Γαστούνης κ. Γεώργιο Μπίρμπα και τον πατέρα του και μέλος της οικογένειας του Αίαντα, Σπύρο, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και του παρέδωσαν αντίγραφο της κατάθεσης των χρημάτων (στην Ε.Τ.Ε.), που συγκεντρώθηκαν από τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα του Αίαντα με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, για τους πυρόπληκτους του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και το «παρών» έδωσε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Δημήτρης Κωσταριάς.

Ο Δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας για την πρωτοβουλία τους και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη τις δραστηριότητές τους και ειδικά τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος