FOLLOW US: facebook twitter

Ε. Λυμπέρης: «Ορθά έπραξε η ΕΠΟ-Ο Ολυμπιακός έβαλε γερές βάσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια»

Ημερομηνία: 02-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ήταν και φέτος από τις δυνατές ομάδες της Α1 Κατηγορίας, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ήταν στην 5η θέση τη στιγμή της διακοπής. Ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Λυμπέρης (δίδυμο με τον παίκτη-προπονητή Λάμπη Μαρκόπουλο), πήρε θέση για την απόφαση οριστικής διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για τη φετινή τους πορεία, δηλώνοντας πως ο Ολυμπιακός έβαλε φέτος γερές βάσεις για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Όπως επίσης συνεχάρη τον Αίαντα Γαστούνης και τη γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού για την άνοδο.

Ο Ερνέστο Λυμπέρης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όπως έγινε γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και την επικύρωση των βαθμολογιών. Αυτό σημαίνει πως πρωταθλήτριες αναδεικνύονται οι ομάδες οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του επί του θέματος. Η δική μου είναι πως ορθά έπραξε η ΕΠΟ και διέκοψε τα πρωταθλήματα για πολλούς λόγους. Όσο για την ανάδειξη των πρωταθλητών δεν θα πω κάτι. Θα δώσω όμως συγχαρητήρια στον Αίαντα Γαστούνης για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, όπως και στη γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Μιας και με κάθε επισημότητα τερματίστηκε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του ηλειακού ποδοσφαίρου και σε όλους τους παράγοντες που ματώνουν οικονομικά κάθε χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σαβαλιών για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Πιο συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο Πόπη Σπυροπούλου, τον αντιπρόεδρο Μένιο Κουμουκέλη (τουριστικό λεωφορείο), τον γραμματέα Σπύρο Θεοδωρόπουλο, τους γενικούς αρχηγούς της ομάδας Θανάση Τσοκάκη και Γιώργο Γκατζουνα, τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Κουμουκέλη και τα υπόλοιπα μέλη Γιάννη Δημητρίου, Δημήτρη Μπογονικολό και Νίκο Σιγούρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάμπη Μαρκόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για τις αμέτρητες ώρες που διαθέσαμε ώστε να σχεδιάσουμε μια δυνατή ομάδα που θα παρουσιάσει ένα ωραίο θέαμα και θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο.

Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για τη μαγκιά που έδειξαν από την προετοιμασία μέχρι σήμερα και για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τις όποιες δυσκολίες, ώστε η ομάδα να δείξει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος για αυτούς. Να επισημάνω πως φέτος ο Ολυμπιακός Σαβαλίων έβαλε γερές βάσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια σε όλους του τομείς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος