FOLLOW US: facebook twitter

«Δυσκόλεψαν» Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά

Ημερομηνία: 05-06-2024 | Συντάκτης:

Απαιτητικά τα χθεσινά θέματα των Πανελλαδικών για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Επιμέλεια: Κική Κολοβέρου


Διαβαθμισμένης δυσκολίας και για άρτια προετοιμασμένους μαθητές χαρακτηρίζονται τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών, απαιτητικά της Βιολογίας και για… μυημένους εκείνα των Μαθηματικών που διαγωνίστηκαν χθες οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Σήμερα συνεχίζουν τις πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ με μαθήματα ειδικότητας ενώ αύριο Πέμπτη οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα μεσολαβήσει ένα κενό εξετάσεων, λόγω της διεξαγωγής των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου και έτσι, οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων για τους υποψήφιους των ΓΕΛ θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) ενώ των ΕΠΑΛ την Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Τζίνα Παναγιωτακοπούλου, Βιολογία

Εύκολα ήταν δεν υπήρχαν ιδιαίτερες δυσκολίες, είχε πολλά για γράψιμο, όποιος είχε προετοιμαστεί πιστεύω ότι θα τα κατάφερνε.

Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, Μαθηματικά

Μέτριας δυσκολίας, πιστεύω ότι έγραψα όσα ήταν να γράψω, το Δ4 και Γ4 ήταν αρκετά δύσκολα όμως. Όσοι είχαν προετοιμαστεί θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.

Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Μαθηματικά

Απαιτητικά ήταν τα θέματα κυρίως το Δ4, ελπίζω να έχω γράψει έναν ικανοποιητικό βαθμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος